ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου στην ανοικτή δομή μεταναστών -Στην αρχή της εβδομάδας είχαν βγει μαχαίρια! -Οι πολιτικοί μας εξακολουθούν να ανέχονται αυτή την κατάσταση!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr την Τρίτη το απόγευμα 31χρονη που φιλοξενείται στην ανοικτή δομή μεταναστών στη Κόρινθο πήγε στην ασφάλεια Κορίνθου και κατέθεσε ότι ο 8χρονος γιος της έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης από 18χρονο. Θύμα και δράστης είναι από την Ερυθραία. Συνελήφθη ο 18χρονος!

Μετά τα μαχαίρια που βγαίνουν στην ανοικτή δομή Κορίνθου και γράψαμε στην αρχή της εβδομάδας παρατηρούνται και σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων

Και επαναλαμβάνουμε:

Και εσύ Κορίνθιε πολίτη …τι δεν καταλαβαίνεις! Μιλάμε για την ανοικτή δομή όπου οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι μέσα στην πόλη της Κορίνθου!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ! Ποιος θα είναι ο άτυχος πολίτης-δημότης που θα βρεθεί στο δρόμο τους!

Το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο δημιουργήθηκε επι θητείας της ΝΔ (Σαμαράς), συντηρήθηκε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας) και εξακολουθεί να υπάρχει, με τη δημιουργία και της ανοικτής δομής, με κυβέρνηση πάλι της ΝΔ (Μητσοτάκης)!

Οι παρακάτω πολιτικοί μας …απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις: