Ανακοινώθηκαν οι 12 νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού του δημάρχου Κορινθίων -Β. Νανόπουλος: “Η επόμενη θητεία θα είναι από τις σημαντικότερες στην ιστορία του δήμου Κορινθίων”

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την συμπόρευση με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Κορίνθιων με εξαιρετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας. Νέους στα αυτοδιοικητικά αλλά και έμπειρους, στελέχη που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα της αλλαγής και της προοπτικής, του συνδυασμού που εγγυάται την πορεία του δήμου Κορινθίων στο μέλλον.

«Κάθε ανακοίνωση είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή! Κάθε ένας συμπολίτης μου που με τιμά και με εμπιστεύεται είναι για εμένα αναγνώριση και μεγάλη ευθύνη για την συνέχεια. Η επόμενη θητεία με την εμπιστοσύνη των Κορίνθιων πολιτών θα είναι από τις σημαντικότερες στην ιστορία του δήμου Κορινθίων. Όσα δρομολογήσαμε και όσα πετύχαμε , αναπτύσσονται στα επόμενα χρόνια. Με νέους συνεργάτες και έμπειρους από την σημερινή ομάδα οδηγούμε με συνέπεια, με σύνεση και υλοποιήσιμο πρόγραμμα το δήμο μας στην θέση που του αξίζει» δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υποδεχόμενος 12 ακόμα υποψηφίους.

ΟΙ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βενετσάνος Μιχάλης

Δήμος Νεκτάριος

Καρσιώτης Χρήστος

Καρσιώτης Παναγιώτης

Κουρούμπαλη Παγώνα

Μάρας Γιώργος

Μπέκου Ειρήνη

Νάνος Δημήτριος

Σεννής Γιάννης

Σιάχρας Ιωάννης

Σούκουλης Ραφαήλ

Τσάκωνα Αναστασία…»

——