ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Η Πρωτοπαππά πήγε να ασκήσει κριτική στον δήμαρχο και τελικά κατάφερε να την “αδειάσει ” ο δήμαρχος!!!- Γ. Γκιώνης: “Είστε άκρως επικίνδυνη…”

Η κριτική που θέλει να ασκήσει στον δήμαρχο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ η Μ. Πρωτόπαππα προκαλεί πολλές φορές ερωτηματικά!!!

Αυτή τη φορά ήθελε να αφήσει αιχμές στον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για τη φωτιά στο Λουτράκι …και όσα δεν έκαναν!

Πάντως εμείς όσες φορές επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο ήταν στη φωτιά και ήταν συνέχεια σε συνεργασία με τις άλλες αρχές (πυροσβεστική, αστυνομία, περιφέρεια..κτλ) για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μάλιστα ενώ είναι ήδη γνωστό σε όλους ότι η δημοτική αρχή του Γκιώνη και ο ίδιος ο δήμαρχος με κινήσεις τους παρείχαν φιλοξενία σε πυρόπληκτους σε ξενοδοχεία της περιοχής, η Μ. Πρωτοπαππά πήγε να αφήσει αιχμές (!!!) και σε αυτό στον δήμαρχο λέγοντας μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του ΔΣ: «Εδώ μέσα (στην αίθουσα του ΔΣ δηλαδή) υπάρχει ένα ζευγάρι πυρόπληκτων που δεν έχει που να μείνει» με τον δήμαρχο να παίρνει αμέσως το λόγο και να της λέει επανειλημμένα: «Που είναι αυτό το ζευγάρι»; Η Μ. Πρωτοπαππά δεν έδωσε απάντηση και συνέχισε …να λέει τα δικά της με τον δήμαρχο κάποια στιγμή να της λέει: «Δεν ξέρετε που πατάτε. Είστε άκρως επικίνδυνη»!

ΣΣ. Κα Πρωτόπαππα για να είστε τουλάχιστον πειστική στους δημότες φροντίστε αυτά που λέτε να τα αποδεικνύετε άμεσα και όχι όταν σας ρωτάει ο δήμαρχος να αποφεύγετε να  δώσετε μία απάντηση …αλλά να συνεχίζετε να λέτε τα δικά σας! Όχι τίποτα άλλο κα Πρωτοπαππά για να μην εκτίθεστε…