ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά τους!

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η Ένωση Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να γίνουν κάποια πράγματα σε ότι αφορά το νοσοκομείο. Πιέζει τους αρμοδίους για να βρεθούν λύσεις και θίγει ΔΗΜΟΣΙΑ τις ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που υπάρχουν στο νοσοκομείο. Κάτι το οποίο δυστυχώς δεν διαπιστώνουμε να κάνει και η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου που βγάζει κυρίως ανακοινώσεις μόνο για κάτι που είναι θετικό για το νοσοκομείο ή για ευχαριστίες σε πολιτικά πρόσωπα! Επίσης και από τους Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης …σιγή ιχθύος!

Ελπίζουμε η Ένωση Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου να συνεχίζει να πιέζει ώστε να γίνουν κάποια πράγματα στο νοσοκομείο και φυσικά είμαστε στο πλευρό τους!

Κάποια στιγμή ελπίζουμε να δούμε το νοσοκομείο Κορίνθου να σταματήσει να υπολειτουργεί εξαιτίας των ελλείψεων!

Αυτό θέλουν οι γιατροί αλλά και οι ασθενείς στην Κορινθία γιατί θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη δημόσια ΥΓΕΙΑ απλά ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

Από την Ένωση Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου ανακοινώθηκε πρόσφατα: «Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ένωσης Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου (Ε.Ι.Γ.Ν.Κ.) το οποίο αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουλίου 2023, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  • Πρόεδρος: Χρήστος Χασικίδης
  • Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Θωμάς
  • Γραμματέας: Αναστασία Δαμέλου
  • Ταμίας: Νικόλαος Κοτρότσος
  • Μέλη: Αλεξάνδρα Θεοδοσίου, Σοφία Κολιαντζάκη, Γεώργιος Μουράτης

Στην δύσκολη αυτή περίοδο για τη Δημόσια Υγεία και το Νοσοκομείο Κορίνθου, το Δ.Σ. της Ε.Ι.Γ.Ν.Κ. θα αγωνιστεί με στόχο τη διασφάλιση της παρεχόμενης φροντίδας υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νομού μας».