ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …ΓΚΑΦΑ ολκής από τον Ν. Σταυρέλη στη σύγχυσή του να κλείσει ψηφοδέλτιο! -Η ξεκάθαρη στάση του Νανόπουλου -Τι ανέφερε ο δήμαρχος!

…Γκάφα ολκής από τον Ν. Σταυρέλη στη σύγχυσή του να κλείσει ψηφοδέλτιο!

Ανακοίνωσε υποψήφιο γνωστό για τις ακραίες απόψεις του και μετά από λίγες ώρες απέσυρε την υποψηφιότητά του!

Επιβεβαιώνεται αυτό που κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι ο Σταυρέλης προκειμένου να γίνει δήμαρχος μαζεύει στο συνδυασμό του οποιαδήποτε άτομα τα οποία είτε δεν έχουν καλό όνομα στην κοινωνία της Κορίνθου, είτε είναι τα πρώην πολιτικά “βαρίδια” του Νανόπουλου, είτε είναι άτομα τα οποία έχουν ακόμα και ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις σε βάρος τους!

Και τίθεται το εξής ερώτημα: Αν ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει …τι ρόλο βαράνε τα άτομα που ανακοινώνει τότε πως μπορεί να πείσει ότι μπορεί να διοικήσει ένα δήμο;

Αυτό το οποίο έγινε με την αρχική ανακοίνωση του Σταυρέλη, της υποψηφιότητας του Δ. Κουτσογκίλα στον Κόρφο και την ανακοίνωση που ακολούθησε στη συνέχεια της απόσυρσής του επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη σύγχυση που υπάρχει στο συνδυασμό του!

Φυσικά εξακολουθεί να υπάρχει ένας υποψήφιος στο συνδυασμό του Σταυρέλη που έχει σε βάρος του σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις και ο Σταυρέλη δείχνει …να σφυρίζει αδιάφορα (δεν είναι της παρούσης αυτή η αναφορά)! Το θέμα είναι ότι ο δήμαρχος Β. Νανόπουλος προκαλεί ΔΗΜΟΣΙΑ τον Σταυρέλη για την υποψηφιότητα αυτή αλλά ο Σταυρέλης δείχνει να …κάνει τα δικά του!

Η αρχική ανακοίνωση του Ν. Σταυρέλη για τον Δ. Κουτσογκίλα:

Και η νέα ανάρτηση του σε λίγες μόνο ώρες από τον Ν. Σταυρέλη:

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε: “Εγώ προσέχω παρα πολύ ποιοι θα είναι υποψήφιοι μαζί μου. Σε ότι αφορά την πρόσφατη ανακοίνωση (του συνδυασμού του Σταυρέλη) της υποψηφιότητας στον Κόρφο και την τελευταία απόσυρσή της.

Εδώ δύο πράγματα συμβαίνουν:

Ο Σταυρέλης ή δεν ήξερε ποιον επέλεγε για υποψήφιο, άρα δεν κάνει για δήμαρχος αφού δεν ξέρει να διαλέγει τους συνεργάτες του ή ήξερε αλλά το έκανε συνειδητά. Αυτό πιστεύω ότι συνέβη. Δηλαδή ήξερε αλλά ήθελε να ξεπλύνει ο ακριβοπληρωμένος σύμβουλος επικοινωνίας που έχει την κατηγορία ότι έχει στελέχη στο συνδυασμό με προβλήματα οικονομικά αλλά και ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!

Του έχω πει μάλιστα του Σταυρέλη να έρθει στο γραφείο μου να δει ποιος υποψήφιος είναι καταδικασμένος από τον συνδυασμό του και τον λόγο, που είναι βαρύς ο λόγος, που έχει καταδικαστεί. Αλλά δεν ήρθε ποτέ να το μάθει και τον προβάλει μάλιστα παρότι είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ για σωματική βλάβη, οπλοφορία, συμμετοχή σε ομάδες που δεν έπρεπε να είναι. Ο Σταυρέλης που επικαλείται δημοκρατικά αισθήματα δεν έχει έρθει στο γραφείο μου να δει την καταδικαστική απόφαση για το άτομο αυτό…”