ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Βόμβα” Πνευματικού στο δημοτικό συμβούλιο! -Μίλησε για ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ατόμου που ήταν στα ΤΑΓΜΑΤΑ της Χρυσής Αυγής που ΕΔΕΡΝΑΝ κόσμο και έχουν ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! -…Για ποιον συνδυασμό χτυπάει η καμπάνα;

…Την έριξε την βόμβα ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μιλώντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ που ήδη ακούστηκε (!!!) και αφορά άτομο που όχι μόνο ανήκει στους απλούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά ΑΥΤΩΝ που ήταν στα ΤΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΡΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Και προκαλεί έκπληξη ότι μετά τη τοποθέτηση του Πνευματικού ΜΟΝΟ ο Νανόπουλος ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ότι τέτοια υποψηφιότητα ΟΥΤΕ υπάρχει ΟΥΤΕ θα υπάρξει στο συνδυασμό του!

Οι αρχηγοί ή στελέχη άλλων συνδυασμών δεν ξεκαθάρισαν τη θέση τους για το τι συμβαίνει στο συνδυασμό τους, όπως πολύ σωστά έπραξε από την αρχή ο δήμαρχος Κορινθίων!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ δεν μίλησαν οι άλλοι αρχηγοί συνδυασμών; Έγινε σε κάποιον συνδυασμό τέτοιου είδους ΓΚΑΦΑ …στην βιασύνη τους να ανακοινώσουν ψηφοδέλτιο;

Πάμε τώρα στις δηλώσεις του Α. Πνευματικού μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλιου όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Τέλος θέλω να κλείσω λέγοντας ότι άκουσα πολλές “βαρύγδουπες” ανακοινώσεις για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για τον τρόπο λειτουργίας…κτλ, αλλά όσοι λένε μεγάλες κουβέντες θα πρέπει να τις κάνουν και ΠΡΑΞΗ στη ζωή τους καθημερινά!

Θα ξέρετε πολύ καλά: Είμαι μάρτυρας του κατηγορητηρίου της δίκης της Χρυσής Αυγής. Πρωτόδικα κατέθεσα δύο μέρες. Ένα κομμάτι του κατηγορητήριου ήταν τα λεγόμενα τάγματα της Χρυσής Αυγής που τα ζήσαμε εδώ στην πόλη μας, στο νομό μας.

Θα ήθελα λοιπόν όταν υπάρξουν κάποια θέματα με τη συμμετοχή μελών, των περιβόητων ταγμάτων της Χρυσής Αυγής που ερχόντουσαν να με χτυπήσουν και με χτύπησαν, να με προπηλακίσουν και με προπηλάκισαν στα Δερβενάκια εδώ στα Εξαμίλια, πιστεύω οι ίδιοι να βγουν και να καταδικάσουν αυτές τις υποψηφιότητες όπου και να είναι σε οποιαδήποτε ψηφοδέλτιο ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΗΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ!!!

Θα περιμένω λοιπόν όταν ξεσπάσουν τα στοιχεία, να δούμε ΠΟΙΟΙ θα καταδικάσουν δημόσια με τον ίδιο τρόπο αυτές τις υποψηφιότητες, όχι των απλών ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, ΑΥΤΩΝ που ήταν στα ΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΡΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ!!! Το καταλάβατε; Τότε θα σας ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ…

Αμέσως μετά τη “βόμβα” του Πνευματικού για μία υποψηφιότητα που ήδη ακούστηκε (!!!), ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ τη θέση του λέγοντας: “Αυτό το οποίο έχω να πω είναι ότι τέτοια πρόσωπα στο συνδυασμό τον δικό μου ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ! Σε άλλους συνδυασμούς θα το δούμε…”

Δεν είδαμε όμως να παίρνουν θέση και οι αρχηγοί άλλων συνδυασμών στο δημοτικού συμβουλίου να ξεκαθαρίσουν αν έχουν ή όχι τέτοιου είδους Χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιο τους!

ΜΟΝΟ ο Νανόπουλος άραγε ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

Γιατί δεν ξεκαθάρισε αν υπάρχει τέτοια υποψηφιότητα ή όχι στο συνδυασμό του;

Ο Ν. Σταυρέλης και ο συνδυασμός του συνήθως τέτοια θέματα δεν τα αφήνουν να πέσουν κάτω! Και όμως στην παραπάνω σοβαρή αναφορά του Πνευματικού δεν ακούσαμε μία ξεκάθαρη τοποθέτηση, όπως του Νανόπουλου! Γεγονός το οποίο ήδη συζητιέται…

ΣΣ. Από σήμερα ψάχνουμε περισσότερο το θέμα αυτό και μάλλον σύντομα θα επανέλθουμε! Από ότι φαίνεται αργά η γρήγορα κάποιοι θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις! Γιατί αν έχει γίνει τέτοια “γκάφα” σε συνδυασμό με τέτοιου είδους υποψηφιότητα προβλέπεται το θέμα να παίρνει …άλλες διαστάσεις και να “μην μαζεύεται” με τίποτα! Αυτά για σήμερα…