ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Β. Νανόπουλος: “Μακάρι να υπάρξουν βροχές για επάρκεια νερού γιατί δεν περιμένουμε πολλά από τη δημοτική αρχή” -Τι έκανε ο Σταυρέλης…

Μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων Β. Νανόπουλος αναφέρει:

“Στο ζήτημα των ενεργειών που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας προτείναμε συγκεκριμένα ενέργειες που πρέπει να συνεχιστούν , ενέργειες που έχει ξεκινήσει η δική μας δημοτική αρχή και αφορούν την υδροληψία από τη Στυμφαλία,  την χρήση των γεωτρήσεων ως εφεδρικών για να  συμπληρώσουν νερό όταν χρειαστεί, τις αφαλατώσεις, την αξιοποίηση του βιολογικού καθαρισμού για άρδευση, έργα όπως η ολοκλήρωση εγκατάστασης των ψηφιακών υδρομέτρων ώστε να ελεγχθεί η διαρροή  και η κλοπή του νερού και πολλά άλλα.

Δυστυχώς ο δήμαρχος κύριος Σταυρέλης δεν ήθελε να ακούσει τις προτάσεις μας , τις εξέλαβε ως κατηγορίες εναντίον του και δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα σε ότι αφορά το θέμα. Μακάρι να υπάρξουν βροχές που θα βοηθήσουν την επάρκεια του νερού γιατί δεν περιμένουμε πολλά από τη δημοτική αρχή…”

ΣΣ. Ο δήμαρχος Ν. Σταυρέλης και οι συνεργάτες του …συνηθίζουν να κάνουν πως είναι γνώστες των θεμάτων στις συνεδριάσεις των ΔΣ αλλά στην πράξη έχει αποδειχτεί ότι έχουν πιαστεί παντελώς αδιάβαστοι σε διάφορα θέματα και φυσικά είναι εκτεθειμένοι στους δημότες τους!

Για υπενθύμιση δείτε ΜΟΝΟ μία χαρακτηριστική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η μελέτη του Ντιγκιρλάκη που “έκαψε” τον Σταυρέλη! -Τώρα τους ζητούν από την αντιπολίτευση να ζητήσουν συγγνώμη στους δημότες!!! -…Σιγή ιχθύος από τη δημοτική αρχή!

Κ.Ν