ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δεν έγινε σήμερα η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Καρπούζη!!! -…Δεν μπόρεσαν τα ΜΜΕ!

Συμβαίνει ΣΠΑΝΙΑ …αλλά συμβαίνει!

Να αναβάλλεται μία συνέντευξη τύπου επειδή δεν μπορούν να πάνε τα ΜΜΕ, όπως συνέβη με την προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη τύπου του διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη!

Όπως αναφέρουν από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου λόγω έκτακτων περιστατικών που απασχόλησαν σήμερα τα ΜΜΕ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Γρ. Καρπούζη!

Βέβαια εμείς ως ΜΜΕ δεν είδαμε κάτι το ΤΟΣΟ σοβαρό σήμερα έτσι ώστε τα ΜΜΕ να μην μπορούν να στείλουν …έστω έναν εκπρόσωπό τους!

Επίσης πάντως δεν θυμόμαστε όλα αυτά τα χρόνια να έχει αναβληθεί συνέντευξη τύπου σε πρώην διοικητές που πέρασαν από το νοσοκομείο Κορίνθου! …Συνέβη και αυτό επι θητείας του Γ. Καρπούζη!

Όπως και να έχει πάντως η διοίκηση …δεν το βάζει κάτω. Καλεί και πάλι τα ΜΜΕ να παρευρεθούν αύριο το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Καρπούζης!

Η νέα πρόσκληση προς τα ΜΜΕ:

ΣΣ. …Είμαστε για ακόμα μία φορά περίεργοι να δούμε ποια ΜΜΕ θα δώσουν το παρόν στην αυριανή συνέντευξη τύπου του Καρπούζη, ο οποίος πριν από ένα περίπου μήνα τα έδιωξε (τα ΜΜΕ) τόσο από τους εσωτερικούς όσο και από τους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου (!!!), τη στιγμή μάλιστα που τα ΜΜΕ είχαν προσκληθεί από τους γιατρούς!!! Απαράδεκτη ενέργεια του διοικητή που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου!!!

Για το λόγο αυτό εμείς ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ θα στείλουμε κάποιον εκπρόσωπό μας στη συνέντευξη τύπου που θα κάνει ο Καρπούζης (πιο αναλυτικά δείτε την χθεσινή μας ανάρτηση: Ο διοικητής …τώρα θυμήθηκε τα ΜΜΕ τα οποία πρόσφατα ΕΔΙΩΞΕ από το νοσοκομείο Κορίνθου!!!)