ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Είπε τα δικά του! -Τι δεν είπε ο Γ. Πιέτρης στη συνέντευξη …που έσπευσε να διαφημίσει!

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Γ. Πιέτρης έστειλε νέο δελτίο τύπου σχετικά με την …περιβόητη συνέντευξη που είχε δώσει και έσπευσε να διαφημίσει από την περασμένη εβδομάδα!

Δυστυχώς ο Γ. Πιέτρης στη συνέντευξη είπε αυτά που ήθελε χωρίς όμως να απαντάει στα σοβαρά ερωτήματα που απασχολούν τον ίδιο!

Αυτή τη στιγμή ίσως περισσότερο συζητιούνται τα σοβαρά ερωτήματα που αφορούν τον Γ. Πιέτρη και αναφέραμε σε ανάρτησή μας την περασμένη Παρασκευή παρά η συνέντευξη του ιδίου!

Κε Πιέτρη θέλετε να ασχοληθείτε με την πολιτική, με τα ποδοσφαιρικά …κτλ!

Για να το κάνετε αυτό οι Κορίνθιοι πρέπει να μάθουν πρώτα από όλα τι έχετε κάνει ως πρόσωπο της αυτοδιοίκησης αλλά και ως επιχειρηματίας.

Για να ξέρουν οι Κορίνθιοι ποιοι πολιτικοί …έχουν μπέσα, …ποιοι τιμούν την υπογραφή τους και ποιοι …προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τα θέματα που τους απασχολούν!

Κε Πιέτρη ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!

Και θεωρούμε για να έχει βαρύτητα οποιαδήποτε δήλωσή σας σας επαναφέρουμε τα ερωτήματα που σας θέσαμε την περασμένη Παρασκευή και στη συνέχεια σας δημοσιεύουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου.

Αρχικά σε ανάρτησή μας την περασμένη Παρασκευή αναφέραμε μεταξύ άλλων:

-Όταν ο συνδυασμός του Π. Καλλίρη, στον οποίο ο ίδιος συμμετείχε, μετά το αποτέλεσμα των περασμένων δημοτικών εκλογών “εντάχθηκε” στον συνδυασμό του νυν δημάρχου Β. Νανόπουλου είχε υπογράψει αρχικά και ο ίδιος (ο Πιέτρης δηλαδή) ότι συμφωνεί με αυτή την κίνηση (της συνένωσης των δύο συνδυασμών); Στη συνέχεια όμως δεν τίμησε την υπογραφή του και ακολούθησε ανεξάρτητη πορεία; …Για να δουν εδώ οι δημότες αν τιμάει ή όχι την υπογραφή του!

-Ενώ ο Γ. Πιέτρης έλεγε ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον συνδυασμό του Β. Νανόπουλου πως και έκανε την “κωλοτούμπα” να συμμετέχει με τον συνδυασμό του Νανόπουλου (!!!) και να ευχαριστεί μάλιστα τον δήμαρχο (!!!) που του εμπιστεύτηκε τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου; Αυτή την “κωλοτούμπα” πως θα την δικαιολογήσει άραγε στους δημότες του σε ότι αφορά τη συνεργασία του με τον Νανόπουλο σε σχέση με αυτά που έλεγε πιο πριν;

-Πόσο άραγε σέβεται τους δημότες του όταν ο ίδιος συμμετέχει στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων με σωβρακοφανέλες γίνοντας θέμα συζήτησης στο πανελλήνιο, παίζοντας στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας και σατιριζόντας τον ακόμα και οι Ράδιο Αρβύλλα; (για υπενθύμιση δείτε εδώ την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!)

-Ως επιχειρηματίας έχει αναλάβει τη σίτιση των μεταναστών εδώ και πολλά χρόνια στο “έκτρωμα” (κέντρο μεταναστών) της Κορίνθου! Ως δημοτικός σύμβουλος για το λόγο αυτό δεν παίρνει θέση για να φύγει το κέντρο μεταναστών από αυτό το σημείο; Γι΄αυτό δεν το καταγγέλλει; Μπροστά στα προσωπικά κέρδη της επιχείρησής του δεν λογαριάζει ότι αυτό το κέντρο λειτουργεί εκεί σε βάρος των Κορίνθιων δημοτών; Πόσα είναι τα κέρδη του μηνιαίως από τη σίτιση στους μετανάστες;

-Θα μιλήσει για την επιχειρηματικότητα, προαναγγέλει ο ίδιος στο παρακάτω δελτίο τύπου! Θα μιλήσει δηλαδή και για την σύλληψή του πριν από λίγα χρόνια στην Κόρινθο για τα εκατοντάδες χιλιάδες χρέη στο δημόσιο; …Τι έγινε με αυτά τα χρέη! Ξεχρεώθηκαν; Και αν ναι πότε; Από τότε που ανέλαβε τη σίτιση των μεταναστών στην Κόρινθο και μετά;

-Και σε ότι αφορά την επιχειρηματικότητα: Εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό της εταιρείας του να μεταφέρονται παράνομα μετανάστες; Τι έγινε με αυτή την υπόθεση; Τελικά την “πλήρωσε” μόνο ο υπάλληλος που οδηγούσε το φορτηγό; (Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;)

-…Τόσο τον απασχολούν οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων που είναι από τους συμβούλους που πηγαίνουν …όποτε το θυμηθούν! Υποτίθεται ότι είναι και πρόεδρος του λιμενικού ταμείου!!! Αν δεν μπορεί ή δεν έχει κέφι γιατί δεν παραιτείται για να ασχοληθούν άνθρωποι που το θέλουν και μπορούν;

Αυτά είναι ΜΟΝΟ μερικά από τα ερωτήματα που μας ήρθαν με μία ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ!

Γιατί θεωρούμε ότι στους Κορίνθιους πολίτες πιο πολύ θα μείνουν τα ερωτήματα που θέτουμε εμείς στον Πιέτρη παρά αυτά που ο ίδιος θα πει στην συνέντευξή του παρακάτω…”

Δείτε τώρα και το δελτίο τύπου από τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη:

“Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Κορινθίων κ. Γιώργου Πιέτρη στους δημοσιογράφους Γιώργο Νατούλη και Γιάννη Στεφανή.

O επιχειρηματίας μιλά για τις σχέσεις του Λιμενικού Ταμείου με το Δήμο, τις βλέψεις του για τις εκλογές του Επιμελητηρίου και του Δήμου Κορινθίων, το Διοικητήριο στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού και την επιλογή της Ποσειδωνίας, το φιλανθρωπικό του έργο αλλά και για τον άνθρωπο Γιώργο Πιέτρη

Για τις σχέσεις με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου

“θεωρώ ότι η συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου είναι αναγκαίο να βελτιωθούν. Διότι ναι μεν υπάρχει αυτοδιοίκητο στο Λιμενικό Ταμείο αλλά στην ουσία δεν είναι αυτόνομο. Έχει ανάγκη λοιπόν, μια καλύτερη συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου που θα είναι προς όφελος όλων.”

Για το λιμάνι και μια μαρίνα

“Εγώ το λιμάνι το θέλω να παίζει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης και όχι να είναι ένας κομπάρσος σε αυτή. Θα έπρεπε να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια ώστε να το μετατρέψουμε σε τουριστικό.

Ειδικά για την περίπτωση της μαρίνας έχω σκοπό να ξεκινήσω μια καμπάνια ενημέρωσης και να φέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποια στιγμή. Κι εκεί ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Για την επιχειρηματικότητα στα χρόνια της πανδημίας

“Στην εποχή που ήδη έχουμε μπει οι managers όπως και οι πολιτικοί πρέπει να μπορούν να ακούσουν, δεν έχουν το αλάθητο και δεν μπορεί κανένας  να κοροιδέψει πολύ κόσμο για πολύ καιρό. Διότι και η ζωή και η αγορά επιστρέφουν πίσω πλέον τις συμπεριφορές και τις τακτικές.”

Για το Διοικητηριο στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού και την επιλογή της Ποσειδωνίας

“Ο δήμος πρέπει να ξεφύγει από αγκυλώσεις και να δει την πραγματικότητα. Το στρατόπεδο για να γίνει αν γίνει ποτέ διοικητικό κέντρο, θα χρειαστούν πολλά χρόνια, με δεδομένο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το διοικητήριο στην Ποσειδωνία, μπορεί να ξεκινήσει αύριο το πρωί και να λειτουργήσουν τα οφέλη”

Για τις εκλογές στο Δήμο και το Επιμελητήριο

Όσον αφορά τις εκλογές στο Επιμελητήριο, αυτή τη στιγμή Πρόεδρος είναι ο Τάκης ο Λουζιώτης, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε την κουβέντα να ηγηθώ κάποιας προσπάθειας εκεί.

Εάν πάντως ο Πρόεδρος έπαιρνε αποφάσεις τέτοιες που δημιουργούσαν μια νέα πραγματικότητα, τότε θα ξεκινούσαμε και μία άλλη συζήτηση … σε άλλες βάσεις

θέλω να βρίσκομαι εκεί που οι άνθρωποι με καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνω. Που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Που βλέπουμε στην ίδια κατεύθυνση.

Για τον άνθρωπο Γιώργο Πιέτρη

Και λάθη έχω κάνει, αλλα όλοι όσοι τολμούν κάνουν και λάθη και εγω μαθαίνω μέσα από αυτά.

Όμως αυτό που ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που είναι αυθεντικός … και κυρίως ανθεκτικός. Που έχει μάθει την αξία της εργασίας και δεν τα παρατάει”.