ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Επιτυχία” Νανόπουλου!!! -Συνεργάτης του και ο Γ. Πιέτρης που είχε “βουίξει” το πανελλήνιο! -Οι ευχαριστίες …και οι βαρύγδουπες δηλώσεις!

…Τι κακό είναι αυτό στο δήμο Κορινθίων! Σχεδόν όσοι ζήτησαν την ψήφο των Κορίνθιων πολιτών κατεβαίνοντας με διάφορους συνδυασμούς κατέληξαν να είναι σήμερα συνεργάτες του δημάρχου Β. Νανόπουλου!!!

Ένας από αυτούς και ο Γ. Πιέτρης ο οποίος στην αρχή …το έπαιζε δύσκολος, …τα βρόντηξε από τον συνδυασμό του Καλλίρη και …το έπαιζε ανεξάρτητος!

Αλλά στο τέλος έκανε αυτό που έκαναν και οι άλλοι! Συνεργάτης του Νανόπουλου αφού ο δήμαρχος τον έκανε πρόεδρο του λιμενικού ταμείου και ο ίδιος το αποδέχτηκε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ μάλιστα τον δήμαρχο!!!

Και εσύ Κορίνθιε πολίτη που ψηφίζεις …τι δεν καταλαβαίνεις;

Ίσως και ο Νανόπουλος να θεωρεί επιτυχία του (!!!) ότι έκανε συνεργάτη τον Γ. Πιέτρη, αυτόν που πριν λίγους μήνες εξέθεσε τους Κορίνθιους που τον ψήφισαν και το δημοτικό συμβούλιο καθώς εμφανίστηκε με το ΣΩΒΡΑΚΟ στη συνεδρίαση του ΔΣ (που γινόταν με τηλεδιάσκεψη). Δεν πρόκειται να ξεχαστούν και οι ατάκες των “Ράδιο Αρβύλα” (για υπενθύμιση απολαύστε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!”)

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο Γ. Πιέτρης ανέφερε μεταξύ άλλων:

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ…!

Σήμερα ο δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος, μου ανέθεσε την ευθύνη του δημοτικού λιμενικού ταμείου. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του και πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η δέσμευση μου, για την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια που θα καταβάλω, προκειμένου, να είμαι χρήσιμος στην πόλη και τους συμπολίτες μου.

Είμαι πεποισμένος ότι μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα του παραλιακού μας μετώπου από τον ¨Ασσο μέχρι και τον Κόρφο…”

…Πολλά υποσχόμενος (με πολλά ΘΑ) ο Γ. Πιέτρης! Αναφέρει ότι είναι πεπεισμένος ότι μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του παραλιακού μετώπου από τον Άσσο μέχρι και τον Κόρφο!!! Ξεκινάει και αυτός με δηλώσεις που θυμίζουν τον Νανόπουλο που έλεγε ότι θα έρθουν τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Κορίνθου! Τα χρόνια πέρασαν και τα κρουαζιερόπλοια δεν τα βλέπουν οι Κορίνθιοι ούτε με κιάλια!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και μία παλαιότερη ανάρτηση: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;

Ακόμα αναμένουμε μία απάντηση!