ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η …πολιτική σταθερότητα του Β. Ταγαρά και η ανακοίνωση του Ν. Σταυρέλη!

Ανακοινώθηκε επίσημα από τον συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη στο δήμο Κορινθίων ότι ο Β. Ταγαράς, που άλλαξε ΤΡΕΙΣ συνδυασμούς σε μία θητεία (!!!), ότι θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του!!!

Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός ανέφερε ότι πρόκειται …για παγκόσμια περίπτωση, να αλλάξει ο Ταγαράς σε μία θητεία τρεις συνδυασμούς (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Πνευματικός “άδειασε” τον Ταγαρά! -Τι ανέφερε για την προεδρία του και γι ΄αυτό που έχει πετύχει …σε παγκόσμιο επίπεδο!)

Υπενθύμιση ότι ο Β. Ταγαράς παρέμενε πρόεδρος στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κορινθίων μέχρι πριν λίγες μέρες!!! …Εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα αυτή, που ουσιαστικά του εμπιστεύτηκε ο Νανόπουλος, όσο το δυνατόν περισσότερο! …Πάλι καλά που δεν έφτασε μέχρι τις εκλογές!

Ίσως  η  υποψηφιότητα του Β. Ταγαρά θεωρεί ο Ν. Σταυρέλης ότι είναι επιτυχία για το συνδυασμό του! Οι Κορίνθιοι όμως τι λένε για την …πολιτική σταθερότητα ενός δημοτικού συμβούλου που άλλαξε τρεις συνδυασμούς σε μία δημοτική περίοδο;

ΣΣ. Και κάπως έτσι …ανανεώνεται ο συνδυασμός του Ν. Σταυρέλη!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δηλώσεις “κόλαφος” του Νανόπουλου για τον Ταγαρά! -Που ανέφερε ότι ήταν ΚΑΛΟΣ και που ΚΑΚΟΣ, τι είπε για …κάποιες ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και για την ΣΥΝΕΠΕΙΑ του!!!

Κ.Ν