ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Ακούσαμε καλά; -…Ποιον ανακοίνωσε ο Λουζιώτης;

Ο υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο Κορινθίας Π. Λουζιώτης ανακοίνωσε στα πρώτα άτομα που θα τον στηρίξουν και θα είναι στην ομάδα του τον Γ. Πιέτρη!!!

Και τώρα ρωτάμε:

Μιλάμε για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη που γέλασε το πανελλήνιο μαζί του …όταν έκανε εμφάνιση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το ΣΩΒΡΑΚΟ (!!!) και ασχολήθηκαν και οι Ράδιο Αρβύλλα μαζί του;(δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!)

Η εμφάνιση του Γ. Πιέτρη με το ΣΩΒΡΑΚΟ:

Επίσης ο Γ. Πιέτρης είναι αυτός που “άδειασε” ο γνωστός ποινικολόγος Α. Κούγιας (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Κούγιας “αδειάζει” τον Γ. Πιέτρη και δίνει στη δημοσιότητα πόσα χρήματα έχουν βάλει ο καθένας στην ομάδα αναφέροντας επίσης: “Ο Γ. Πιέτρης τοποθέτησε το πούλμαν απέναντι από την καφετέριά του και καμάρωνε λες και ήταν ιδιοκτησία του…” -Τι αναφέρει για τον Οικονόμου…

Επίσης ο Γ. Πιέτρης είναι αυτός που είχε φτάσει στο σημείο να συλληφθεί πριν λίγα χρόνια για χρέη στο δημόσιο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Αυτά είναι μερικά που ήρθαν στον μυαλό πολύ γρήγορα …για τον γνωστό σε όλους Γ. Πιέτρη!

Αυτόν λοιπόν επέλεξε ο Λουζιώτης να είναι στα άτομα που θα τον στηρίξουν και θα είναι στην ομάδα του;

Άλλοι επιχειρηματίες στην Κορινθία που δεν έχουν δώσει τέτοια δικαιώματα δεν υπάρχουν;

Ακούσαμε και για άλλα ονόματα που θα στηρίξουν τον Λουζιώτη που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε!

Κ.Ν