ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κε Νανόπουλε δοκιμάσατε την αντοχή των δημοτών σας! -…Το ένα λάθος μετά το άλλο!

Επανερχόμαστε σε αυτό που σας γράψαμε πρόσφατα κε Νανόπουλε: “Δεν φτάνει κε Νανόπουλε που η Κόρινθος έμεινε για μία ολόκληρη μέρα χωρίς νερό, ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω του ιού πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής, δεν φτάνει επίσης που παρατηρήθηκε μόλυνση στη θάλασσα, ξεχάσατε να βγάλετε και μία ανακοίνωση ως δήμος ώστε να ειδοποιήσετε τουλάχιστον τους χειμερινούς κολυμβητές…”

Επίσης δεν βγάλατε μία ανακοίνωση για το πότε ακριβώς το νερό θα ήταν ξανά πόσιμο μετά την διακοπή που υπήρχε (γιατί στην αρχή ήταν θολό).

Κάποιοι μάλιστα Κορίνθιοι σχολίαζαν με τον δικό τους τρόπο το χρώμα του νερού!

Μία πετυχημένη ανάρτηση στο facebook ήταν και η παρακάτω (γράφτηκε την περασμένη Παρασκευή):

“ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΡΟ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ Ή ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ?”

Το ένας λάθος μετά το άλλο Κε Νανόπουλε, σε σημείο μάλιστα να φτάσει ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός να σας κάνει …υποδείξεις και παρατηρήσεις!

Κε Νανόπουλε ένας δήμαρχος και μία δημοτική αρχή στα δύσκολα φαίνονται! Και εσείς καταφέρατε να εκτεθείτε, δοκιμάζοντας και την αντοχή των δημοτών σας, αφήνοντας τους τόσες ώρες χωρίς νερό! Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για την πρωτεύουσα του νομού, με τον μεγαλύτερο πληθυσμό!

Κε Νανόπουλε αργήσατε στο πρόβλημα που προέκυψε και σε τέτοιες περιπτώσεις καλώς ή κακώς το βάρος πέφτει πάνω στον δήμαρχο και την δημοτική αρχή!

Φανταστείτε να υπήρχε ένα ανάλογο πρόβλημα στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας, με τους εκατομμύρια κατοίκους να μένουν από  νερό για μία ολόκληρη μέρα, ΕΙΔΙΚΑ αυτό το διάστημα λόγω του κορωνοϊού! Τι θα έλεγε ο δήμαρχος Αθηναίων σε αυτή την περίπτωση; Δεν μπορέσαμε να λύσουμε το πρόβλημα άμεσα, ή δεν εκτιμήσαμε από την αρχή το πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα;

Κε Νανόπουλε έφτασε μάλιστα ο προηγούμενος δήμαρχος Αλ. Πνευματικός να σας πει: 

«Διακοπή υδροδότησης της Κορίνθου την 12/3/2020 για είκοσι περίπου ώρες. Τώρα που αποκαταστάθηκε η βλάβη και επειδή στο μέλλον πιθανώς να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις, οφείλω να καταθέσω δημόσια, ότι η αποκατάσταση μπορούσε να γίνει χωρίς καμία διακοπή της υδροδότησης της Κορίνθου που άφησε τους κατοίκους – επιχειρήσεις χωρίς νερό στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε όλοι λόγω του κορωνοϊού για μία περίπου ημέρα. Κατά το παρελθόν έχουν αντιμετωπιστεί όλες οι βλάβες του δικτύου αποχέτευσης από την ΔΕΥΑΚ χωρίς διακοπή της υδροδότησης…»

Κε Νανόπουλε λόγω απειρίας ή κάτι άλλο, στα δύσκολα δοκιμάσατε την αντοχή των Κορίνθιων! Στη συνέχεια πρέπει να είστε ΠΟΛΥ προσεχτικός. Εάν εσείς βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά είναι θέμα δικό σας! Εμείς πάντως την άποψή μας την καταθέσαμε…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: …Τα κατάφεραν στην Κόρινθο! Έμεινε από νερό η πόλη τη στιγμή που βρίσκεται σε έξαρση ο κορωνοϊός πανελλαδικά! -Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση…

και την ανάρτηση

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Καμία ανακοίνωση για την μόλυνση που έγινε στη θάλασσα! -Αγνοήσατε και τους χειμερινούς κολυμβητές κε Νανόπουλε;

Κ.Ν