ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο!!! –…Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Χ. Κορδώσης …και ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Μεταξύ άλλων, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων, ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Χ. Κορδώσης ανέφερε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Α. Κυριαζή: “Εδώ μέσα είμαστε δημοκράτες. Εσύ είσαι πρόεδρος ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ! Θα τελειώσω (την τοποθέτησή μου) ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!! Εδώ μέσα με έβαλε ο κόσμος, δεν με έβαλες εσύ. Ο κόσμος με έβαλε εδώ για να διεκδικώ τις δημοκρατικές τάσεις αυτού του δημοτικού συμβουλίου, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ…»

Ίσως να έχει δίκιο κε Κυριαζή σε αυτά που σας ανέφερε ο Κορδώσης, ότι είστε ακατάλληλος για τη θέση αυτή! Σε λίγο κε Κυριαζή μην απορείτε αν δείτε και τους άλλους δημοτικούς συμβούλους να σας επιτίθενται σε προσωπικό επίπεδο, να μιλάνε όποτε και όσο θέλουν αυτοί χωρίς να τους διακόπτετε …και να γίνετε καφενείο εκεί μέσα!

ΣΣ. Κε Κυριαζή αν δεν μπορείτε να βάλετε στη θέση τους συμβούλους όπως τον Κορδώση παραιτηθείτε …χθες! Σε ότι αφορά τις δημοκρατικές τάσεις που αναφέρει ο Κορδώσης εμείς θα γράψουμε ότι οι Κορίνθιοι, στους οποίους …τυχόν απευθυνθεί ξανά για να πάρει την ψήφο τους, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους!

Αναρωτιόμαστε αν είχε και κάποια σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων ο Χ. Κορδώσης …πως θα συμπεριφερόταν! Πολύ περισσότερο αν βρισκόταν ο ίδιος στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου!

Κάτι τελευταίο! Σε ότι αφορά εσάς κε Κυριαζή με τις προκλητικές απουσίες κάποιων δημοτικών συμβούλων, ακόμα και συμβούλων της παράταξή σας, εφαρμόζεται κανονικά ο κανονισμός; …Απλά ρωτάμε!