ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μ. Κλεπετσάνης: “Προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά το πώς η επιστολή του συλλόγου γονέων έφτασε στα χέρια υποψηφίας…”

Από τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Κορινθίων Μ. Κλεπετσάνη αναφέρεται:  

“Με έκπληξη είδα να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο από υποψήφια παράταξης που διεκδικεί το δήμο,  επιστολή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κορίνθου. Στην επιστολή αναφέρονται ζητήματα που ως σχολική επιτροπή ήδη γνωρίζουμε και τα οποία σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία με την διευθύντρια του σχολείου έχουμε ήδη δρομολογήσει και λύνουμε.  

Το σοβαρότερο εξ αυτών, η διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος αποκαταστάθηκε από την πρώτη στιγμή! 

Προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά το πώς η επιστολή του συλλόγου γονέων, έφτασε στα χέρια υποψηφίας με παράταξη αντίπαλης της δημοτικής αρχής, την στιγμή που ο σύλλογος θα μπορούσε να την δημοσιοποιήσει και μόνος του, άλλωστε και η πρόεδρος του κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές, επίσης με συνδυασμό αντίπαλο της δημοτικής αρχής.  

Η υποψήφια που δημοσίευσε την επιστολή συνοδεύει τα έγγραφα με κείμενο στο οποίο αναρωτιέται αν αυτά τα σχολεία θέλουμε για τα παιδιά μας, και χωρίς να αναφέρει πως το σοβαρότερο εξ αυτών, η διαρροή ρεύματος έχει αποκατασταθεί.  

Ως πρόεδρος της Α Βάθμιας σχολικής επιτροπής από την πρώτη στιγμή έχω συνεχή επαφή και επικοινωνία με όλα τα σχολεία. Έχω συναίσθηση της ευθύνης μου, το ίδιο και οι διευθυντές οι οποίοι φροντίζουν άμεσα να ενημερώνουν για όσα πρέπει να γίνουν, και γίνονται.  

Η προσπάθεια δημιουργίας εκλογικών εντυπώσεων και μάλιστα με εκμετάλλευση ενός τέτοιου ζητήματος είναι το λιγότερο άστοχη.  

Θέλει ο Πρόεδρος της επιτροπής, ο δήμος, η διευθύντρια να θέτουν τα παιδιά σε κίνδυνο;  

Λυπάμαι για τον τρόπο που επιλέγουν ορισμένοι να πολιτεύονται και ειδικά με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι τα σχολεία, με το οποίο τώρα θυμήθηκαν να ασχοληθούν, μάλλον επειδή έχουμε εκλογές!  

Ας είναι προσεκτικότεροι και πιο σοβαροί στο μέλλον  

Μιχάλης Κλεπετσάνης  

Πρόεδρος Α Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής δ.Κορινθίων”