ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΝΤΡΟΠΗ! -…Πήδηξαν από το καράβι στο πιο κρίσιμο σημείο!!! -ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ τους χιλιάδες φιλάθλους! -Τι λένε οι ανακοινώσεις και …τι ενδιαφέρει πραγματικά τον Γ. Πιέτρη;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

“Στηρίζ-ουμε το όνειρο”, έλεγαν συνεχώς από την διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος που μεταξύ άλλων αποτελούνταν από τους Α. Κούγια, Γ. Πιέτρη και Γ. Οικονόμου!

Τελικά αποδείχτηκε ότι οι παραπάνω ΣΤΗΡΙ-ΞΑΝ …για λίγο το όνειρο!

Φυσικά δεν μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση!

Θεωρούσαμε δεδομένο ότι και οι τρεις παραπάνω (για διάφορους λόγους ο καθένας) δεν θα μπορούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να συνεργάζονταν και να είναι στη διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου.

Έτσι και έγινε!

Πρώτος (πριν από κάποιους μήνες) έφυγε ο Γ. Οικονόμου και με επεισοδιακό τρόπο έφυγαν το περασμένο διήμερο οι άλλοι δύο Κούγιας και Πιέτρης!

Και το ακόμα χειρότερο Κούγιας και Πιέτρης που είναι γνωστοί από τα παλιά και ήταν υποτίθεται σαν μία οικογένεια στον ΠΑΣ Κόρινθος, αποχωρώντας άφησαν σοβαρές αιχμές! (θα διαβάσετε παρακάτω τις δύο ανακοινώσεις).

Τα μηνύματα δυστυχώς τα πήραν οι Κορίνθιοι για ακόμα μία φορά και για τους τρεις παραπάνω, …γενικά με το τι λένε αρχικά και ποιο είναι στο τέλος το αποτέλεσμα!

Ειδικά τους Πιέτρη και Οικονόμου τους έχουν δει οι Κορίνθιοι και από την ενασχόλησή τους στα πολιτικά με τις “κωλοτούμπες” που έκαναν (τα έχουμε γράψει τόσες φορές) για τον καθέναν ξεχωριστά!

Την γνώμη μας για τον Γ. Πιέτρη την έχουμε εκφράσει πολλές φορές. Ο Γ. Πιέτρης εκτός των άλλων υπενθυμίζουμε ότι είναι αυτός που παρουσιάστηκε ακόμα και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Κορινθίων με το ΣΩΒΡΑΚΟ και την ΦΑΝΕΛΑ, με αποτέλεσμα να γελάσει το πανελλήνιο καθώς ασχολήθηκαν μαζί του και οι Ράδιο Αρβύλα!!!

Στη συνέχεια ο Γ. Πιέτρης κρατούσε τη θέση που του είχε αναθέσει ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος μέχρι την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!! Μία όμως ανάσα πριν τις εκλογές …την έκανε αφήνοντας αιχμές για τον Νανόπουλο!!!

Και μετά πήγαινε να χαιρετίσει από κοντά τον νέο δήμαρχο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη!!!

Αυτά σε γενικές γραμμές για τον πολιτικό “κωλοτούμπα” Γ. Πιέτρη που από το συνδυασμό του Καλλίρη συνεργάστηκε με τον Νανόπουλο και στο τέλος χαιρετούσε τον νέο δήμαρχο!!!

Αυτό με τον Γ. Πιέτρη δεν το έχουμε συναντήσει ξανά, να εκτίθεται ΣΥΝΕΧΩΣ και ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

…Περίεργη η ανακοίνωση του Κούγια για τον Γ. Πιέτρη

Σε ανακοίνωσή του ο Α. Κούγιας ανέφερε ότι ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ για τον Γ. Πιέτρη!!!

Στην ανακοίνωση του Α. Κούγια αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη…”

Ο Κούγιας τα είπε ευθέως για τον Γ. Πιέτρη …και οι Κορίνθιοι για ακόμα μία φορά κρίνουν!

Κατάφεραν ΟΛΟΙ τους με τις πράξεις τους να ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του ΠΑΣ Κόρινθος! Στο πιο κρίσιμο σημείο …την πετάξατε την ομάδα της Κορίνθου!!! ΝΤΡΟΠΗ! Εδώ βλέπουμε τους “καπετάνιους”… να πηδάνε πρώτοι από το καράβι!!! …Μελλοντικά να ασχοληθείτε ξανά και με άλλες ομάδες του νομού!

Απολαύστε τώρα τις δύο ανακοινώσεις (της Κυριακής) των πρώην “αδελφικών” συνεργατών στο ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος!

Η παραίτηση του Α. Κούγια με αιχμές στον Γ. Πιέτρη:

Η ανακοίνωση από τον Γ. Πιέτρη:

ΣΣ. Σε ότι αφορά την συμπεριφορά του Α. Κούγια στα γήπεδα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ …για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο!