ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Θα δώσει λύση αυτός που “βούιξε” το πανελλήνιο;

Αναφέρει παρακάτω ο αρχηγός του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας” στο δήμο Κορινθίων Ν. Σταυρέλης: Δύο χρόνια Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου δεν έγινε απολύτως τίποτα στο τομέα αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου…”.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Ν. Σταυρέλη:

…Και περιμένει τώρα ο Ν. Σταυρέλης να δώσει λύση στα παραπάνω ο Γ. Πιέτρης που ανέλαβε τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου Κορίνθου;

Εδώ δεν ακούμε τίποτα για την δράση του Γ. Πιέτρη σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν είναι ακόμα πρόεδρος στο λιμενικό ταμείο Κορίνθου …ή την έκανε …και ξέχασαν να βγάλουν ανακοίνωση!

Μιλάμε τώρα για τον Γ. Πιέτρη …που είναι γνωστή και η πορεία του ως τώρα

Αυτός που στην αρχή το …έπαιζε δύσκολος και δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Νανόπουλο και τον συνδυασμό του! Αυτός που τελικά την έκανε …την κωλοτούμπα!

Αυτός που εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με το ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!! Αυτός που βούιξε το πανελλήνιο αφού ασχολήθηκαν και οι Ράδιο Αρβύλλα!

Κε Σταυρέλη θεωρείτε ότι δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια υπάρχει περίπτωση να γίνει, ΕΣΤΩ το 1/3, από τον Γ. Πιέτρη; Μήπως περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να πιάσει κανείς τρία συνεχόμενα τζακ ποτ στο τζόκερ;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και μία παλαιότερη ανάρτηση: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;

Ακόμα αναμένουμε μία απάντηση!

-Τώρα εξετάζουμε το έγγραφο του ταξίαρχου που από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει το νέο χρόνο, ζητώντας απαντήσεις (για όλα) από το υπουργείο!

Κ.Ν