ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο νυν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου “άδειάζει” τον πρώην! -Πήγαινε πάλι γυρεύοντας και “τα άκουσε” ο Γ. Πιέτρης! -Τι θα γράψει η ιστορία…

-Π. Λαζόπουλος: Τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου παραχωρήθηκαν στον δήμο Κορινθίων και ξεκίνησαν οι διαδικασίες κατασκευής της μαρίνας Κορίνθου με την ανάθεση της χωροθέτησης της επι δημαρχίας Βασίλη Νανόπουλου , αυτό θα γράψει η ιστορία”!

Πήγαινε “γυρεύοντας” για ακόμα μία φορά …και τα άκουσε ο Γ. Πιέτρης! Με το που έφυγε από πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κορίνθου …άρχισε να μιλάει για τα ψέματα του Νανόπουλου (!!!) κάνοντας μάλιστα αναφορά και στα μπαζώματα στον Αγ. Νικόλαο!!!

…Τώρα τι να πει και τι να πρωτοσχολιάσει κανείς όταν βλέπει τον Γ. Πιέτρη να μιλάει για τα ψέματα του Νανόπουλου με το που άφησε τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου τον περασμένο μόλις μήνα!!! …Να λέμε δηλαδή πάλι καλά που ο Γ. Πιέτρης δεν έφτασε στις εκλογές του Οκτώβρη κρατώντας αυτή τη θέση και να μιλάει παράλληλα για τα “ψέματα του Νανόπουλου”!!!

Σχετικά με αυτά που βγήκε να πει ο Γ. Πιέτρης την απάντηση την έδωσε αυτή τη φορά ο νυν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Π. Λαζόπουλος!

Με την απάντηση του ο νυν απλά “αδειάζει” τον πρώην πρόεδρο του λιμενικού ταμείου! Και όταν αυτά τα λέει ο Π. Λαζόπουλος που ήταν και πρώην λιμενάρχης Κορίνθου, τότε που ο Γ. Πιέτρης μάλλον απλά περνούσε από την παραλιακή ζώνη, όπως και γίνει έχει ιδιαίτερη σημασία!

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

“Ο Παναγιώτης Λαζόπουλος απαντά στον Γ. Πιέτρη

Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου Παναγιώτη Λαζόπουλου

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας :

 Τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου ουδέποτε υπήρξαν στην κυριότητα ή έστω σε καθεστώς παραχώρησης στο Δημοτικό λιμενικό ταμείο Κορίνθου. Λίαν προσφάτως παραχωρήθηκαν στον Δήμο Κορινθίων (υπάρχει πληθώρα εγγράφων που το αποδεικνύει αυτό , συνεπώς δεν μπορεί να είναι ψέματα!!!). Από τα παραπάνω προκύπτει ότι είναι αδύνατη η ανάθεση από τον πρόεδρο του ΔΛΤΚ μελέτης σε χώρο που δεν του ανήκει !!!!!

Ένα είναι γεγονός : ότι τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου παραχωρήθηκαν στον δήμο Κορινθίων και ξεκίνησαν οι διαδικασίες κατασκευής της μαρίνας Κορίνθου με την ανάθεση της χωροθέτησης της επι δημαρχίας Βασίλη Νανόπουλου , αυτό θα γράψει η ιστορία !!

Ο Δήμαρχος αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα της μαρίνας για τη πόλη μας σε οικονομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο προέβη σε ταχύτατες ενέργειες για την έναρξη υλοποίησης της. Η σύγκριση με όμορους δήμους είναι ανώφελη και εξυπηρετεί μόνο προεκλογικές σκοπιμότητες .

Αγνοούν δε ότι το καζίνο βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης των χρεών του και ουδεμία πιθανότητα υπάρχει για την κατασκευή της μαρίνας . Αυτοί που χρησιμοποιούν κατά κόρον τους όρους «ψεύτης και ψεύδεται» θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν μάλιστα η ίδια η πραγματικότητα αναιρεί τα λεγόμενα τους .

Παναγιώτης Λαζόπουλος πρόεδρος ΔΛΤΚ”.

Κ.Ν