ΚΙΑΤΟ: …Έτσι πιέζει τους εργολάβους ο Σταματόπουλος; -…Ποιος την πληρώνει τελικά;

Όπως αναφέραμε και σε ανάρτηση εντός της εβδομάδας επιτέλους ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες στη γέφυρα στο Φενεό και το περασμένο Σάββατο έγιναν τα εγκαίνια!

Λέμε επιτέλους γιατί …ξεχάσαμε πόσα χρόνια χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση του έργου!

Και αντι να ζητήσει συγνώμη η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος για την μεγάλη καθυστέρηση βγαίνουν με ανακοίνωση και λένε για «τη συνέπεια λόγων και έργων που έχουμε…”!!!

Σε ένα άλλο σημείο ανέφεραν: “Με διάχυτα συναισθήματα χαράς αλλά και περηφάνειας…

Ο Σταματόπουλος μάλιστα σε ένα σημείο της ανακοίνωσής του προσπαθώντας να δικαιολογήσει την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των εργασιών που καταγράφηκε σημείωσε:

«Κάποιοι εργολάβοι δεν αντέχουν την αυστηρή και αμερόληπτη επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών. Μας καθυστέρησαν δύο χρόνια, αλλά δεν χαριστήκαμε» ανέφερε με έμφαση. «Προχωρήσαμε και σήμερα έχουμε αυτό το ολοκληρωμένο έργο...”

Και τώρα κάνοντας την παραπάνω αναφορά ο Σταματόπουλος θεωρεί ότι …έπεισε τους Σικυώνιους ψηφοφόρους ότι όλα πήγαν καλά για το συγκεκριμένο έργο;

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι …τι κατάφερε τελικά ο Σταματόπουλος μεταξύ πρώτης και δεύτερης σύμβασης; Το έργο ολοκληρώθηκε χρεώνοντας το δήμο, δηλαδή τους δημότες, περίπου 90.000 ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ (!!!) και το ακόμα χειρότερο η πρώτη μελέτη σε σχέση με τη δεύτερη είχε περίπου 45% επιπλέον εργασίες για να γίνουν; Δηλαδή η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου πέτυχε το εξής φοβερό: Πλήρωσαν ΕΠΙΠΛΕΟΝ περίπου 90.000 ευρώ για 45% λιγότερες εργασίες;

…Κάνουμε κάπου λάθος δήμαρχε; …Καλά τα ωραία λόγια …και οι κορδέλες αλλά μπορείτε να απαντήσετε με αριθμούς στους δημότες ή σας βάζουμε δύσκολα; Γιατί βλέποντας τα παραπάνω αναρωτιόμαστε αν έτσι …πιέζετε εσείς τους εργολάβους (!!!), κάνοντας τελικά ΛΙΓΟΤΕΡΟ έργο και πληρώνοντας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Το κακό είναι ότι ακούμε για παρόμοια περίπτωση και με άλλο έργο του δήμου! Το ερευνάμε ήδη

Κ.Ν