ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κατάμεστο το δημοτικό θέατρο! -Εντυπωσίασε ο Πνευματικός!

Και τώρα που ολοκληρώνεται με επεισοδιακή εβδομάδα, μετά τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων με “πρωταγωνιστή” τον Πνευματικό και φυσικά τα καταδικάζουμε απόλυτα, οφείλουμε να γράψουμε και κάτι άλλο σε ότι αφορά τον πρώην δήμαρχο το οποίο είδαμε και μας άρεσε!

Αρχικά να δώσουμε τα εύσημα σε όσους συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση: “Ένα βότσαλο στη λίμνη” με πρωταγωνιστή τον πρώην δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό!

Ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε ο καθένας στο ρόλο τους!

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όμως η ερμηνεία του Αλ. Πνευματικού στο ρόλο του “Μανώλη”!

Ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε τον πρώην δήμαρχο να έχει τέτοιο ταλέντο στην υποκριτική! Τα κατάφερε και με το παραπάνω!!!

Το δημοτικό θέατρο Κορίνθου ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Την ημέρα της περασμένης Παρασκευής μάλιστα είδαμε και τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο να παρακολουθεί την παράσταση.

Ο Πνευματικός μάλιστα μετά το τέλος της παράστασης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο και το δήμο για την παραχώρηση του θεάτρου για την παράσταση καθώς να αναφέρει ότι τακτοποιήθηκαν και κάποια μικροπροβλήματα που παρατηρούνταν τα προηγούμενα χρόνια (στο θέατρο).

Επίσης ανέφερε ότι δέχτηκε αυτή την πρόκληση για να ευχαριστήσει τους Κορίνθιους που τον τίμησαν για τόσα χρόνια ως δήμαρχο της περιοχής!

Κ.Ν