ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο πρόεδρος της ανοιχτής δομής φιλοξενίας μεταναστών ευχαρίστησε τον Π. Νίκα!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται: “Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, στην Π.Ε. Κορινθίας με τον δικηγόρο Αγγελο Καραφωτιά, πρόεδρο της ανοιχτής δομής φιλοξενίας μεταναστών, στην Κόρινθο.

Ο πρόεδρος της δομής ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις δραστηριότητες της δομής, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες για την διάθεση εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου δύο οικίσκων τύπου isobox, οι οποίοι ήδη εξυπηρετούν ως νηπιαγωγείο για 27 παιδάκια που φιλοξενούνται στην ανοιχτή δομή, η οποία αριθμεί περί τα 700 άτομα συνολικά.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει στην δομή υλικά προστασίας εναντίον της διάδοσης του νέου κορονοϊού”.

ΣΣ. Το ότι η ανοικτή δομή είναι δίπλα από τα σπίτια στο κέντρο της Κορίνθου μάλλον περνάει στα “ψιλά γράμματα” μετά το δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο (δημιουργήθηκε επι θητείας του) και για τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τους Κορίνθιους συνεργάτες του (αντιπεριφερειάρχες).

Από τους Κορίνθιους βουλευτές δεν περιμένουμε τίποτα! Ταγαράς και Δήμας είναι οι δύο από τους τρεις τότε Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ (Κ. Κόλλιας ο τρίτος) που “κατάπιαν” τη δημιουργία κέντρου μεταναστών στην Κόρινθο,μέσα σε ένα βράδυ (επι θητείας και πάλι της ΝΔ)! Από τότε δημιουργήθηκε αυτό το “έκτρωμα” μέσα στον χώρο του ιστορικού στρατοπέδου της Κορίνθου και από ότι φαίνεται …ρίζωσε!

Κ.Ν