ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο 16χρονος και η μητέρα του κατήγγειλαν τον 17χρονο Αλβανό για άγριο ξυλοδαρμό!- …Ξέφυγε η κατάσταση στα σχολεία της Κορινθίας! -Επιτέλους τέλος!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση με τίτλο: “Άγριος ξυλοδαρμός στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου…”

Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι πήγε ο 16χρονος Έλληνας μαθητής που υπέστη τον ξυλοδαρμό μαζί με τη μητέρα του και κατήγγειλαν τον 17χρονο Αλβανό (που τον χτύπησε).

Ο 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στη γνάθο, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και εν συνεχεία στο ΚΑΤ. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Κορίνθου.

ΣΣ. Τέτοιου είδους περιστατικά πρέπει να εκλείψουν από τα σχολεία και η τιμωρία των δραστών στο εξής πρέπει να είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!

Μόνο έτσι θα ηρεμήσουν τόσο οι ΜΑΘΗΤΕΣ όσο και οι ΓΟΝΕΙΣ που στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

Χρειάζεται εγρήγορση και ιδιαίτερη προσοχή από τους δασκάλους και τους καθηγητές για το τι γίνεται στους χώρους των σχολείων και όχι μόνο στην τάξη την ώρα της διδασκαλίας! Κάτι το οποίο θεωρούμε ότι πρέπει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ είτε αρέσει στους εκπαιδευτικούς είτε όχι, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση!

Αλλιώς θα χαθεί ο έλεγχος μέσα στα σχολεία και οι μαθητές κάθε τόσο ή θα παρενοχλούνται σεξουαλικά ή θα καταλήγουν στα νοσοκομεία, όπως έγινε στην παραπάνω περίπτωση!

Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε σχολεία της Κορινθίας δεν έχουν προηγούμενο! Λύση εδώ και τώρα, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των δραστών και οι ΕΥΘΥΝΕΣ εκεί που πρέπει! Γιατί διαφορετικά πολύ σύντομα θα έχουμε τα ίδια…