40χρονος ΡΟΜΑ ρήμαξε στις κλοπές σπίτια της Κορινθίας -Στόχος του τα χρήματα, τα κοσμήματα και τα ρολόγια -Αναλυτικά οι κλοπές σε σπίτια στην Κόρινθο, το Βραχάτι και την Κ. Αλμυρή

Σημαντική υπόθεση εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Κορίνθου

Ένας 40χρονος ΡΟΜΑ είναι ένας από τους δράστες όπου έχουν ρημάξει στις κλοπές τα σπίτια στην Κορίνθια έχοντας κυρίως στόχο τα χρήματα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα!!!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr, ο 40χρονος ΡΟΜΑ μαζί με συνεργούς του (που αναζητούνται) από την αστυνομία διέπραξαν τις εξής κλοπές:

-Σε σπίτι στο Βραχάτι αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας περίπου 6.000 ευρώ!

-Σε σπίτι στην Κόρινθο αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας περίπου 800 ευρώ

-Σε σπίτι στην Κόρινθο αφαίρεσαν ένα ρολόι, χρυσαφικά και ένα βιολί! Μόνο το βιολί ήταν αξίας περίπου 600 ευρώ.

-Σε όχημα στο Καμάρι (Ξυλόκαστρο) αφαίρεσαν περίπου 150 ευρώ

-Σε σπίτι στην Κ. Αλμυρή αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και μία πιστωτική κάρτα.

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, -5- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και όχημα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 17.7.2022 έως και την 18.11.2022, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων».

Κ.Ν