ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα 35χρονος ΡΟΜΑ!- Δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών! -“Σήκωσε” κατάστημα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα ένας 35χρονος ΡΟΜΑ, με τους επικίνδυνος ελιγμούς που έκανε με το όχημα του, μετά το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί για έλεγχο!

Επιπλέον, όπως προέκυψε, την περασμένη Δευτέρα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης του δήμου Κορινθίων, ο 35χρονος αφαίρεσε από κατάστημα, 150 κιλά μολυβένιες σωλήνες, 150 κιλά βρύσες και εξαρτήματα ύδρευσης, 50 κιλά χάλκινες σωλήνες καθώς και διάφορα εργαλεία!

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 35χρονος ημεδαπός, γιατί ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που οδηγούσε, για τη διενέργεια ελέγχου, δεν συμμορφώθηκε πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 29.5.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, ο 35χρονος αφαίρεσε από κατάστημα, -150- κιλά μολυβένιες σωλήνες, -150- κιλά βρύσες και εξαρτήματα ύδρευσης, -50- κιλά χάλκινες σωλήνες καθώς και διάφορα εργαλεία».

Κ.Ν