ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ποιον ανακοίνωσε ο Σταυρέλης ο οποίος σε όποιον συνδυασμό ως τώρα θέτει υποψηφιότητα, ο συνδυασμός χάνει;

Από το συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη στο δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

«Ανακοινώνουμε έναν ακόμα υποψήφιο που θα στελεχώσει την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΚΟΡΔΩΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στην Κόρινθο. Κατάγεται από το Χιλιομόδι, όπου διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής ελαιολάδου.

Είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας με εξειδίκευση στις εξαρτήσεις. Σπούδασε και εκπαιδεύτηκε στο W.C.S Treatment Center στο Bristol της Αγγλίας, είναι κάτοχος Postgraduate Certificate (2007) και Postgraduate Diploma (2009) του Πανεπιστημίου Strathclyde της Γλασκόβης, έχει πτυχίο συμβουλευτικής στις εξαρτήσεις, πτυχίο συμβουλευτικής προσωποκεντρικής προσέγγισης από το ICPS Athens College και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια οικογενειακής θεραπείας. Είναι ιδρυτής Κέντρου Συμβουλευτικής απευθυνόμενο σε άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς και εξαρτήσεων, στην Κόρινθο.

Είναι ενεργό μέλος της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας από το 1981 και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τ.Ο Δήμου Τενέας και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας την περίοδο 2009-2012. Στις εσωκομματικές διαδικασίες της 17ης Απριλίου 2016, εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας. Στις εκλογές της 13ης Μαίου 2018 για την ανάδειξη των κομματικών οργάνων επανεξελέγη Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων για την περίοδο 2010-2014 με τον συνδυασμό «Ο Δήμος Μπροστά» με επικεφαλής τον Κων. Γιώτη, για την περίοδο 2014-2019 με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» με επικεφαλής τον Β. Νανόπουλο και για την περίοδο 2019- 2023 με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» με επικεφαλής τον Π. Καλλίρη.

Διατελεί μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κορινθίων από το 2011 έως και σήμερα.

Ο Χρήστος θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων…»

ΣΣ. Τώρα …κατα πόσο θα βοηθήσει το συνδυασμό του Σταυρέλη ο Χ. Κορδώσης διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

Η ιστορία πάντως έχει δείξει ότι σε όσους συνδυασμούς συμμετείχε ως τώρα ο Κορδώσης στο δήμο Κορινθίων ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κέρδισε τις εκλογές (φαίνεται ξεκάθαρα στην παραπάνω ανακοίνωση του ίδιου του Σταυρέλη)!!! Και ο Νανόπουλος εξελέγη δήμαρχος τη φορά που στο ψηφοδέλτιό του δεν συμπεριλαμβανόταν ο Χ. Κορδώσης (που κάποτε τον στήριζε)!!! Σε αυτές τις εκλογές ο Κορδώσης θα στηρίξει τον συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη! …Θα δείξει τι θα γίνει αυτή τη φορά!

Επίσης την άποψή μας για τον Χ. Κορδώση την γράψαμε την περασμένη μόλις εβδομάδα, πριν ακόμα ανακοινωθεί στο ψηφοδέλτιο του Σταυρέλη (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο!!! –…Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Χ. Κορδώσης …και ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου!!!)

Κ.Ν