ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε ώρα προπονήσεων 7 χωρίς μάσκα σε 3 μέτρα!

Σε σχόλιο του αναγνώστης μας αναφέρει:

“Συνέβη στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου της Κορίνθου!

Σε ώρα προπονήσεων 7 χωρίς μάσκα σε 3 μέτρα! Μόνο η κοπέλα πίσω φοράει!

Δεν είναι προκλητικό να κάνουν …τέτοιες φιέστες; Δεν σέβονται παιδιά και γονείς;

Τι μήνυμα δίνουν είτε στα παιδιά είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων;

Η κατάσταση με τη δημοτική αρχή του Νανόπουλου …μήπως έχει ξεφύγει”;

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Την μικρή πισίνα του Κολυμβητηρίου της Κορίνθου μπορούν να απολαμβάνουν από την Τετάρτη οι μικροί κολυμβητές της πόλης μας. Πρόκειται για 400 και πλέον παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών τα οποία αναζητούσαν για την προπόνησή τους γειτονικές αθλητικές δομές. 

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως από σήμερα το μικρό κολυμβητήριο είναι διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους, Ο χώρος ήταν κλειστός τα τελευταία 5 χρόνια» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εξάροντας την δουλειά που έχει γίνει από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ και στον χώρο του Δ.Α.Κ και ανακοινώνοντας πως σύντομα , μέσα από την χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το κόστος λειτουργίας θα μειωθεί σημαντικά.

Μικροί κολυμβητές, γονείς και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου έδωσαν το παρόν στην μικρή τελετή…”

ΣΣ. Εδώ έφτασε ο δήμος Κορινθίων, τον οποίο διοικεί η δημοτική αρχή του Νανόπουλου, να βγάλει ανακοίνωση για το μείζον θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ που εισέπραττε τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ο δήμος (τότε που δήμαρχος ήταν ο Πνευματικός) από παραβιάσεις του ΚΟΚ (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Είδηση ΒΟΜΒΑ! -Οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ …και ο ρόλος των δημοτικών υπαλλήλων!!! -…Ο τέως δήμαρχος τι λέει;”

Ε.Σ