ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σοβαρές αιχμές του Δ. Πρωτοπαπά στον Ν. Σταυρέλη: “Δολίως κύριε δήμαρχε… -Προεκλογικά αποκρύψατε αυτές τις υπέρογκες αυξήσεις”

Αδιαμφισβήτητα είναι το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ φάουλ ή πολιτική “κωλοτούμπα” του Ν. Σταυρέλη προς τους δημότες τους σε ένα μόλις μήνα ως δήμαρχος Κορινθίων (!!!) σε ότι αφορά τις αυξήσεις “φωτιά” στα δημοτικά τέλη που ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Φυσικά προεκλογικά δεν έκανε κάποια αναφορά ο Ν. Σταυρέλης για την τεράστια αυτή αύξηση! …Τυχαίο;

Αυτά είδαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και τώρα τον …αδειάζουν!

Από τον Δ. Πρωτοπαπά της Πράσινης Πόλης  στο δήμο Κορινθίων μεταξύ άλλων ανακοινώνεται :

«Παρόντες και οι τρεις σύμβουλοι της Πράσινης Πόλης στο δημοτικό συμβούλιο, με σημαντικότερα θέματα η συζήτηση του τεχνικού προγράμματος και των δημοτικών τελών.

Δημοτικά τέλη, σημαίνουν και ανταποδοτικότητα, κάτι το οποίο στις περισσότερες περιοχές του δήμου δεν υφίσταται, όσον αφορά και την καθαριότητα αλλά και τον φωτισμό και την ασφάλεια των πολιτών. 

-Δολίως κύριε Δήμαρχε το θέμα της μείωσης των ΔΤ για τις ευπαθείς ομάδες συνδέθηκε με την ταυτόχρονη αύξησή των σε όλο τον δήμο. Δολίως.

Διότι δεν ήταν δυνατόν να μην ψηφίσουμε την μείωση των τελών των πολιτών με νεοπλασματικές ασθένειες, αντιπροτείνοντας μάλιστα το μέτρο να επεκταθεί σε όλους τους συμπολίτες μας με σοβαρές ασθένειες και ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67%.

-Προεκλογικά αποκρύψατε αυτές τις υπέρογκες αυξήσεις που σημαίνουν ότι οι δημότες θα πληρώνουν κατά μέσο όρο 100 ευρώ τουλάχιστον ανά έτος και του χρόνου θα φτάσουν και στα διακόσια.

Για να γίνει αντιληπτό απ΄ όλους, οι αυξήσεις είναι ενδεικτικά: στον Αγ. Βασίλη 65%, στον Άσσο 75%, στην Κόρινθο 33%, στο Σοφικό 65%, στο Περιγιάλι 75%, στο Χιλιομόδι  65%

Προτείναμε να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων με στόχο τη μακροπρόθεσμη και οριστική λύση του προβλήματος.

Δεν δεσμεύτηκε ουδείς».

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την τοποθέτηση φωτιά του Β. Νανόπουλου κατα του Ν. Σταυρέλη: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι αυξήσεις “φωτιά” που θα πληρώσουν οι δημότες – Καταλογίζουν έλλειψη διοικητικής πείρας στον Ν. Σταυρέλη! -“Προεκλογικά τεχνάσματα”; -Αυτή είναι η πρόταση του Νανόπουλου για μείωση …αλλά!

Και αυτά συμβαίνουν στον πρώτο κιόλας μήνα της θητείας του Σταυρέλη ως δήμαρχος Κορινθίων! Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η συνέχεια…