ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σταθερός ο Νανόπουλος μέχρι το τέλος!- Για διαφορετική φιλοσοφία μίλησε ο Σταυρέλης!

Στην αρχή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων ο πρόεδρος του ΔΣ Α. Κυριαζής έφερε στα προ ημερησίας διάταξης το αίτημα του Ν. Σταυρέλη προκειμένου να πάρουν απόφαση για την άδικη αντιμετώπιση της ομάδας του ΠΑΣ Κορίνθου στον ποδοσφαιρικό αγώνα με το Άργος!!!

Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θεωρώ ότι είναι λάθος να πάρουμε απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο για ένα θέμα που αφορά τη διένεξη που έγινε στην ομάδα ΠΑΣ Κόρινθος και στη διαιτησία με τον αγώνα του Άργους. Δεν έχει γίνει πουθενά σε άλλο συμβούλιο κάτι τέτοιο και ενέχει κινδύνους αν πάρουμε οποιαδήποτε τέτοιου είδους απόφαση να κατηγορηθεί από τους πολίτες ότι παρεμβαίνουμε στη διαιτησία και αυτό να στραφεί εναντίον των διαιτητών. Εξάλλου η διοίκηση της ομάδας όπως έχει υποχρέωση έχει ήδη στραφεί στον αθλητικό δικαστή, στο αρμόδιο υπουργείο για να λυθούν τα θέματα αυτά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εμπλακούμε σε αυτές τις διενέξεις με τη διαιτησία άρα να μην το συζητήσουμε το θέμα”

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ν. Σταυρέλης ο οποίος ανέφερε ότι διαφωνεί με αυτά που ανέφερε ο δήμαρχος Β. Νανόπουλος και ότι είναι διαφορετική η φιλοσοφία τους. Επίσης ο Σταυρέλης ανέφερε ότι αποσύρει το αίτημα καθώς έφυγε και η επόμενη αγωνιστική και είναι άνευ ουσίας να πάρουν σήμερα απόφαση.

Σταθερός ο Νανόπουλος!

Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος έδειξε ότι είναι σταθερός στη θέση του και ότι τα δημοτικά συμβούλια δεν πρέπει να έχουν σχέση με αυτά που συμβαίνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα. Και αυτό είναι το σωστό γιατί στο τέλος τα δημοτικά συμβούλια …θα θυμίζουν το καφενείο των φιλάθλων!

Σίγουρα Νανόπουλος και Σταυρέλης έχουν διαφορετική φιλοσοφία πάνω σε αυτό το θέμα, όπως πολύ σωστά είπε ο Σταυρέλης!

Καλό θα ήταν ο Σταυρέλης να το ξανασκεφτεί για το όταν γίνει δήμαρχος με το νέο έτος, ώστε να μην αναλώνονται για να βγάζουν αποφάσεις για τα ποδοσφαιρικά αλλά με το να παράγουν έργο για το καλό των Κορίνθιων πολιτών.

Εξάλλου η ομάδα της Κορίνθου έβγαλε νέα ανακοίνωση ΚΑΙ αυτή την εβδομάδα κατα των διαιτητών. Δηλαδή θα έπαιρναν και άλλη απόφαση στο ΔΣ; Αυτό ρώτησε και ο Νανόπουλος…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Με το καλημέρα νέα δεδομένα! -Ο Σταυρέλης δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον Νανόπουλο! -…Απορίας άξιο αυτό που θα του προτείνει!!! -Δεν το έχουμε ξαναδει!

Κ.Ν