ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Συνέχεια Νο2 για τον Τ. Μποζίκη!

Έστειλε σήμερα σε δελτίο τύπου ο εκπρόσωπος τύπου του δημάρχου Κορινθίων Τ. Μποζίκης αυτά που έλεγε χθες στον ΜΟΝΟΛΟΓΟ (στη συνέντευξη τύπου) για τον Νανόπουλο ΑΛΛΑ όταν ήρθε η ώρα να τεθούν οι ερωτήσεις ανέφερε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ …πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους:

“Δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑΝ δημοσιογράφο!!! Όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει φεύγει!!! Εμένα η τοποθέτησή μου ήταν αυτή! Με αυτά που λέει ο Νανόπουλος σε συνεντεύξεις του και ΜΟΝΟ ένα κανάλι πάει, αυτό που τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ…”

Συμπεριφορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ από τον Τ. Μποζίκη προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που τους καλεί για να κάνει ΜΟΝΟΛΟΓΟ και στο τέλος …τους την λέει κιόλας: “Δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑΝ δημοσιογράφο!!! Όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει φεύγει!!!”.

Και φτάνει μάλιστα ο Μποζίκης στο σημείο να στοχεύει ένα τοπικό κανάλι ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που πηγαίνει στις συνεντεύξεις του Νανόπουλου που τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ!

Μάλιστα σήμερα ο Μποζίκης έστειλε και το βίντεο της συνέντευξής του αλλά ΔΕΝ δείχνει το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τους δημοσιογράφους (το βίντεο είναι “κομμένο” με το που τελειώνει ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ και όχι ότι ακολούθησε)!

Λοιπόν σε ότι μας αφορά…

Στο εξής δεν πρόκειται να παίξουμε κανένα δελτίο τύπου του Τ. Μποζίκη, φυσικά ούτε αυτό που έστειλε σήμερα! Ας το κάνουν αυτό άλλα ΜΜΕ από αυτά που συνηθίζουν …να τους την λένε και …να σκύβουν το κεφάλι!

Τέτοιου είδους “δημοκρατικές” συμπεριφορές από πολιτικά πρόσωπα εμείς δεν τις δεχόμαστε! Στην korinthiannews.gr αυτά ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ και ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ! Γιατί δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ (…δανειστήκαμε μία ατάκα που λέει συνεχώς ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Ν.Σταυρέλης)

Αντίθετα εμείς θα παίξουμε το επεισόδιο με τα ΜΜΕ όπως καταγράφεται παρακάτω από το ekorinthos.gr

Ας το δουν οι δημότες και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους πόσο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” λειτουργεί ένας εκπρόσωπος της σημερινής δημοτικής αρχής του Σταυρέλη! Μία θέση που θεωρούμε ότι αποτελεί την βιτρίνα της δημοτικής αρχής!

Δείτε το βίντεο:

ΣΣ. Αναρωτιόμαστε πότε ο Ν. Σταυρέλης θα καταδικάσει με ανακοίνωση την παραπάνω συμπεριφορά του εκπροσώπου τύπου και στενού του συνεργάτη Τ. Μποζίκη! Μέχρι αυτή την ώρα 11:30 δεν έχουμε λάβει κάτι!

Και κλείνοντας αφού ο Μποζίκης θέλει να κάνει ερωτήσεις στον Νανόπουλο, αντι να καλεί τα ΜΜΕ, μήπως να πει στον πρώην δήμαρχο (Νανόπουλο) να τον βάλει στη λίστα των εκπροσώπων των ΜΜΕ ούτως ώστε όταν κάνει συνέντευξη να πηγαίνει εκεί και ο Μποζίκης και να τον ρωτάει ευθέως αυτά που θέλει; Μία ιδέα ρίξαμε…

Τα υπόλοιπα τα γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Έτσι παραδίδει μαθήματα ο εκπρόσωπος τύπου της δημοτικής αρχής!