ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Την πήρε την απόφαση αλλά…!

…Το πήρε απόφαση! Υποψήφιος με το συνδυασμό του Π. Λουζιώτη (για το επιμελητήριο Κορινθίας) ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Γ. Πιέτρης!

Η ανάρτηση του Γ. Πιέτρη:

Σε ότι αφορά τον Γ. Πιέτρη να υπενθυμίσουμε 2 πράγματα που άμεσα θυμηθήκαμε:

1.Ο ίδιος συνελήφθη πριν λίγα χρόνια για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο δημόσιο!

2. Φορτηγό της επιχείρησής του μετέφερε παράνομα μετανάστες και είχε βουίξει το πανελλήνιο: (δείτε τη σχετική ανάρτησή στην korinthiannews.gr στις 22 Δεκεμβρίου 2020 με τίτλο: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;)

Οι επιχειρηματίες της Κορίνθου στους οποίους απευθύνεται ο Γ. Πιέτρης για να τον στηρίξουν πως …βλέπουν τα παραπάνω; Θα τον στηρίξουν;

Το βίντεο που φαίνεται ο Γ. Πιέτρης με το ΣΩΒΡΑΚΟ και τη ΦΑΝΕΛΑ!!!

ΣΣ. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Γ. Πιέτρης …έγραψε ιστορία σε πανελλαδικό επίπεδο, ίσως και σε παγκόσμιο, όπου ως δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με το ΣΩΒΡΑΚΟ με αποτέλεσμα να γελάσει το πανελλήνιο με τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλλα καθώς τον “στόλισαν” αναλόγως (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!

-…Δεν μιλάμε και για το στόλισμα που του έκανε ο Κούγιας όταν ο Πιέτρης ασχολούνταν με τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: (για υπενθύμιση δείτε: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Κούγιας “αδειάζει” τον Γ. Πιέτρη και δίνει στη δημοσιότητα πόσα χρήματα έχουν βάλει ο καθένας στην ομάδα αναφέροντας επίσης: “Ο Γ. Πιέτρης τοποθέτησε το πούλμαν απέναντι από την καφετέριά του και καμάρωνε λες και ήταν ιδιοκτησία του…” -Τι αναφέρει για τον Οικονόμου…

Γενικότερα από όπου πέρασε ο Πιέτρης …άφησε ιστορία!

Τα παραπάνω τα γνωρίζει άραγε ο Λουζιώτης που τον έχει στο συνδυασμό του …ή κάνει πως δεν τα βλέπει;

Για να δούμε ποιος άλλος θα ανακοινωθεί στο συνδυασμό του Λουζιώτη!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα για άλλον υποψήφιο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο υποψήφιος στο συνδυασμό του Λουζιώτη με τα μεγάλα χρέη! -Στο «σφυρί» εντός του μήνα τα ακίνητα που έχει!

Καμία απάντηση ακόμα από τον Λουζιώτη! Περιμένουμε …για λίγο ακόμα!