ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Η ανακοίνωση του Γ. Πιέτρη, …οι επιχειρηματίες -πολιτικοί… και η στάση του Π. Καλλίρη!

Ανέφερε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορινθίων Γ. Πιέτρης, ο οποίος και εξελέγη με τον συνδυασμό του Π. Καλλίρη:

 «ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ…!

Παρακολουθώ προσεχτικά τις κινήσεις, τις σκέψεις και τις δράσεις στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης και με αγωνία αναζητώ, μία ωραία ιδέα, ένα μεγάλο στόχο που θα αλλάξουν τα πράγματα στην γειτονιά, στο χωριό και στην πόλη.
Αναρωτιέμαι: Ποιο είναι το μεγάλο σχέδιο της δημοτικής αρχής, που θα ανατρέψει την μιζέρια, την υπανάπτυξη και την άβολη καθημερινότητα.
Ποιο είναι το έργο που θα φέρει για συζήτηση η νέα δημοτική αρχή, το οποίο θα αναγεννήσει την πόλη μας;
Το έργο που θα ανοίξει την αγορά αλλά και τις προοπτικές της πόλης και θα δημιουργήσει όμορφες εικόνες γύρω μας;

Το έργο που θα δώσει μία νέα ταυτότητα στην Κόρινθο και θα την βάλει στους μεγάλους προορισμούς;…».

…Ωραία τα αναφέρει παραπάνω ο Γ. Πιέτρης αλλά και εμείς με τη σειρά μας αναρωτιόμαστε: Μπορούν κάποιοι επιχειρηματίες που αναλαμβάνουν τη σίτιση των μεταναστών σε κεντρικά σημεία μιας πόλης να ασχολούνται και με την πολιτική (στη ίδια πόλη) και να μην καταγγέλλουν τα τραγελαφικά (ξυλοδαρμοί, επεισόδια…κτλ) που συμβαίνουν σε αυτούς τους χώρους; Εσείς κε Πιέτρη γνωρίζετε τέτοιου είδους πολιτικά πρόσωπα- επιχειρηματίες και τι γνώμη έχετε γι αυτούς;

Εσείς κε Καλλίρη θα βάζατε στο ψηφοδέλτιό σας επιχειρηματίες που αναλαμβάνουν την σίτιση των μεταναστών που φιλοξενούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης που θέτετε υποψηφιότητα;

…Αλήθεια κκ. Καλλίρη και Πιέτρη πως βλέπετε τη λειτουργία του κέντρου μεταναστών στην Κόρινθο (στο χώρο του παλιού στρατοπέδου) και την ανοιχτή δομή που δημιουργήθηκε με το που ανέλαβε κυβέρνηση η ΝΔ στον ίδιο χώρο; Γιατί κάτι διαβάσαμε παραπάνω …για υπανάπτυξη που αναφέρει ο Γ. Πιέτρης.

Γιατί δεν αντιδράτε;

…Εκτός αν και οι δύο θεωρείτε ανάπτυξη να έχει γεμίσει το πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου, στην καρδιά της πόλης, με μετανάστες! Αν σας αρέσει που βλέπετε να υπάρχει ανοιχτή δομή δίπλα από τα σπίτια στην Κόρινθο

Θα απαντήσει άραγε κάποιος στα παραπάνω …ή είναι δύσκολο;

Αυτά για σήμερα…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: “…Ποιους Κορίνθιους βλέπετε; -Τα χιλιάδες ευρώ από τις συμβάσεις με τη σίτιση των μεταναστών! -Αναλυτικά τα ονόματα και τα ποσά…”

Κ.Ν