ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τον είπαν Πίκο Απίκο της Κορινθιακής δημοσιογραφίας!!! -…Ο τέως δήμαρχος έχει πλέον νέο ρόλο;

Αν και διαφωνούμε σε πολλά θέματα σε ότι αφορά τον τρόπο που λειτουργεί ο αντιδήμαρχος του δήμου Κορινθίων Δ. Μπίτζιος παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την πρόσφατη ανάρτησή του σε ότι αφορά τον τέως δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό στον οποίο …εύχεται καλή επιτυχία, στον νέο του ρόλο ως Πίκος Απίκος της Κορινθιακής δημοσιογραφίας!!!

Εδώ που τα λέμε ο Πνευματικός δεν φαίνεται να έχει “χωνέψει” ακόμα την μεγάλη ήττα που υπέστη από τον Νανόπουλο και το έχει ρίξει σε συνεχείς αναρτήσεις, σχόλια …κτλ!

Μάλιστα σχολιάζει τα αρνητικά (για τον ίδιο πάντα) της δημοτικής αρχής του Νανόπουλου, ενώ σαν δήμαρχος ο ίδιος τόσα χρόνια έκανε χειρότερα!!! Επιπλέον ο Πνευματικός όσο ήταν δήμαρχος εντελώς τυχαία εμπλεκόταν σε φασαρίες και μέχρι και στα χέρια πιανόταν!!!

…Τουλάχιστον ο Νανόπουλος δεν έχει φτάσει και ούτε είναι στις προθέσεις του να φτάσει σε τέτοια σημεία!

Τα “καμώματα” του ΤΕΩΣ δημάρχου Πνευματικού …έγραψαν ιστορία! Όπως ιστορία γράφει ο Πνευματικός και ως αντιπολίτευση πιστεύοντας ίσως ότι με τα κείμενά του …θα ρίξει τον Νανόπουλο!!! Αν έπεφταν έτσι οι δήμαρχοι με τα κείμενα και τις αναρτήσεις της αντιπολίτευσης τότε θα ήθελαν όλοι να είναι υποψήφιοι, επιδιώκοντας έστω τη δημαρχία μίας τετραετίας!

Έφτασε στο σημείο …να την λέει πλέον στον Πνευματικό και ο Μπίτζιος και να τον αποκαλεί Πίκο Απίκο!!! Ίσως το μόνο που έχει απομείνει στον ΤΕΩΣ δήμαρχο είναι …να αρθρογραφεί! Γιατί για να ελπίζει σε κάτι άλλο πολιτικά το θεωρούμε ΑΔΥΝΑΤΟ!

Σε ανάρτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας του δήμου Κορινθίων Δ. Μπίτζιου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Το τελευταίο καιρό, προσπάθησα μέσα από τα Social Media, να αμυνθώ με τον δικό μου τρόπο, στις άδικες επιθέσεις που δέχομαι προσωπικά και δέχεται και ο δήμαρχος Κορινθίων, από ανθρώπους που ΟΦΕΙΛΑΝ να είναι πιο σεμνοί και λιγότερο προκλητικοί.

Ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων, ένα οργανωμένο σύστημα αναλυτών του ίντερνετ και κάποιοι, που αυτόκλητα έχουν αναλάβει τον ρόλο εισαγγελέα στην πόλη, με κάθε τρόπο, προσπάθησαν να απαξιώσουν το έργο που γίνεται στην καθαριότητα, να ισοπεδώσουν εμένα και να υποτιμήσουν τον Βασίλη Νανόπουλο.

Αντέδρασα, ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικάντης και όταν με πνίγει το δίκιο, έχω τον δικό μου τρόπο να το αποδεικνύω.

Θεώρησα και θεωρώ πρόκληση την συμπεριφορά ιδιαίτερα του πρώην δημάρχου, ο οποίος με μία κάμερα στο χέρι κάνει τον ρεπόρτερ, ενώ θα έπρεπε να δείχνει σεμνότητα, αφού μας κληρονόμησε άπειρα προβλήματα και είχε χάσει παντελώς τον έλεγχο της καθαριότητας. Για την καθαριότητα θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος που θα μιλά.

Αυτός ο κύκλος όμως έκλεισε οριστικά για μένα και δεν πρόκειται πάλι να ασχοληθώ με τις υπαρξιακές αναζητήσεις ούτε του πρώην δημάρχου, ούτε κανενός άλλου.Εύχομαι στον πρώην δήμαρχο καλή επιτυχία, στον νέο του ρόλο ως Πίκος Απίκος της Κορινθιακής δημοσιογραφίας και τους συνοδοιπόρους του…”.

ΣΣ. Από την άλλη είναι να αναρωτιέμαι κανείς με τον τρόπο γραφής του Μπίτζιου στην παραπάνω ανακοίνωση! Ομολογούμε ότι …δεν του το΄χουμε!

Κ.Ν