ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το μήνυμα της Καλής Μαλατέστα -Ποια ήταν πάντα η έννοια της -Τι ανέφερε για τον Νανόπουλο

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου, Καλή Μαλατέστα, με μία επιστολή της απευθύνεται στους Κορίνθιους πολίτες τονίζοντας τι έχει μάθει να κάνει στη ζωή της σε ότι αφορά τον άνθρωπο καθώς και ο λόγος που στηρίζει το συγκεκριμένο συνδυασμό

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η Καλή Μαλατέστα:

“Έννοια μου ήταν πάντα ο άνθρωπος…Πως αλλιώς;

Όταν αποφασίζεις να «δέσεις» την ζωή σου με τον χώρο της υγείας, τότε το να προσφέρεις, να βοηθάς, να ανακουφίζεις, να θωρακίζεις τη ζωή και την εξέλιξή της, είναι μονόδρομος!

Όλη μου τη ζωή αυτό κάνω…

Και με γεμίζει! Με καθοδηγεί! Με κάνει καλύτερο άνθρωπο! Καλύτερη σύγυζο, μητέρα, κόρη, φίλη, καλύτερη λειτουργό υγείας…

Πως μπορείς να σταματήσεις λοιπόν όταν αυτός είναι ο «πυρήνας» σου;

Η απάντηση είναι πως δεν μπορείς!

Και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρεις με έναν άλλον τρόπο, σε έναν άλλο χώρο αλλά σε συνανθρώπους σου πάλι, στον τόπο που κατοικείς, που μεγαλώνεις εσύ και η οικογένεια σου, οι φίλοι σου,οι δικοί σου άνθρωποι, τότε χωρίς σκέψη δεύτερη το κάνεις!

Γιατί πάντα έννοια σου είναι ο άνθρωπος!

Με αυτήν την σκέψη λοιπόν σήμερα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων, στο πλευρό του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου. 

Γιατί είδα στο πρόσωπό του έναν, επίσης, άνθρωπο της προσφοράς!

Αναγνώρισα τον εαυτό μου, και ξέρετε… Ο δρόμος της προσφοράς δεν είναι μοναχικός. Και ένας μόνο δεν αρκεί! 

Στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είμαστε πολλοί! Και βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο! Με την ίδια φιλοσοφία, τις ίδιες αρχές, τον ίδιο προορισμό! 

Ελάτε μαζί μας!

Γιατί στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε για την ζωή μας! Για την ευημερία και την προοπτική μας! Για την πρόοδο και το μέλλον μας! 

Και ως λειτουργός υγείας γνωρίζω καλά πως μόνο έτσι η ζωή αξίζει! Με ευημερία, με σεβασμό, με αξίες, με ανοιχτούς ορίζοντες, με υποστήριξη, με προοπτική!

Εμπιστευτείτε μας και…ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ! 

Καλλιόπη (Καλή)  ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κορινθίων «Συμμαχία Πολιτών»

Κ.Ν