ΚΙΑΤΟ: Προάγγελο νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτέλεσε η απίστευτη συγκέντρωση…

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο: “Βούλιαξε” το Κιάτο! -…Δάκρυσε ο Πιστεύος από την αγάπη του κόσμου! -Έκανε τη διαφορά και κέρδισε τις εντυπώσεις!”

Από το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων Δ. Πιστεύου αναφέρεται:

«Προάγγελο νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτέλεσε η απίστευτη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η «Επόμενη Μέρα» στο Κιάτο, για τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.

Ο πεζόδρομος της οδού Κλεισθένους «βούλιαξε» από εκατοντάδες ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που συγκεντρώθηκαν εκεί για να διατρανώσουν την απόφασή τους για αλλαγή, ανανέωση, αναμόρφωση, αναδημιουργία και αναγέννηση όλου του δήμου.

Η βραδιά της 22ας Σεπτεμβρίου θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη στην ιστορική μνήμη του Κιάτου, ως εκείνη η βραδιά που έγινε αφετηρία για να βγει ο δήμος Σικυωνίων από το τέλμα και την στασιμότητα 13 χρόνων.

Το μέγα πλήθος των Σικυώνιων δημοτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, δίνει στον Δημήτρη Πιστεύο και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού, τεράστια δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα να αλλάξουν την Σικυώνα, την Στυμφαλία και τον Φενεό. Οι εκατοντάδες δημότες που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Κλεισθένους ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν τον δήμο στάσιμο, δέσμιο ξεπερασμένων πολιτικών.

Και το μέγα πάθος, που ταρακούνησε συθέμελα την πόλη απ’ άκρου εις άκρον σηματοδοτεί και τη μεγάλη θέληση των πολιτών να αφήσουν πίσω το παλιό και να γυρίσουν οριστικά σελίδα. Να περάσουν στην «Επόμενη Μέρα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιστεύος εμφανίστηκε ενωτικός, με ξεκάθαρο λόγο, σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα, περήφανος για τους συνεργάτες του και σαφής στους στόχους που έχει θέσει ο συνδυασμός. Αλλά και βαθιά συγκινημένος μπροστά σε αυτό που έβλεπε να συμβαίνει μπροστά του!

Αφού έκανε αναφορά στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο δήμος, περιέγραψε με αδρές γραμμές το σχέδιό του για την Επόμενη Μέρα, ενώ στο τέλος της βραδιάς, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ασταμάτητα χειροκροτήματα ανέβασε στην εξέδρα τους υποψήφιους της «Επόμενης μέρας», υπογραμμίζοντας πως αποτελούν την ντριμ τιμ του δήμου Σικυωνίων».