ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το πέρασε το μήνυμα!

Ο συνδυασμός του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου έδειξε την βαθιά ανανέωση του (με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου).

Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι να ψάχνει τρόπους να ανανεώσει και άλλο το ήδη ανανεωμένο ψηφοδέλτιό του!

Όπως αναφέρουν και από το συνδυασμό του Κορίνθιοι και Κορίνθιες είτε με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση είτε με υποψηφιότητα για πρώτη φορά επέλεξαν τον συνδυασμό του δημάρχου αναγνωρίζοντας σε αυτόν τα χαρακτηριστικά του μέλλοντος.

Θα μπορούσε άνετα ο Νανόπουλος έχοντας την εξουσία ως εν ενεργεία δήμαρχος να επαναπαυτεί και να κάνει …αραιά και που κάποια ανανέωση (τακτική που ακολούθησαν κάποιοι άλλοι …συνάδελφοί του)! Αντίθετα έχοντας συμμάχους τα βασικά στελέχη του έψαχνε μέχρι την τελευταία στιγμή πως θα ισχυροποιήσει και θα ανανεώσει όλο και περισσότερο το ψηφοδέλτιό του.

Προτίμησε να φύγουν κάποια άτομα που αποτελούσαν και τα πολιτικά “βαρίδια” του συνδυασμού για να μπούνε νέα πρόσωπα!

Και εκεί κέρδισε πολιτικά το παιχνίδι ο Νανόπουλος αφού κάποιοι έκαναν το λάθος να γεμίζουν το ψηφοδέλτιό τους με τα πολιτικά “βαρίδια” που άφησε ο Νανόπουλος αλλά και με τα ίδια πρόσωπα που τόσα χρόνια είναι στο προσκήνιο και έχουν κουράσει!

Και πλέον έχει περάσει στην Κορινθιακή κοινωνία! Ο Νανόπουλος έκανε ΑΝΑΝΕΩΣΗ και κάποιοι ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ! …Και οι εκλογές πλησιάζουν!

Κ.Ν