ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 700 τα άτομα στην ανοικτή δομή μεταναστών κε Νανόπουλε! – …Το “κατάπιατε” και αυτό;

700 τα άτομα στην ανοικτή δομή μεταναστών στην Κόρινθο κε Νανόπουλε! Δεν φτάνει που δεν αντιδράτε στην ανοικτή δομή των μεταναστών που λειτούργησε επι δικής σας θητείας, από ότι φαίνεται “κατάπιατε” και τον μεγαλύτερο αριθμό των μεταναστών από αυτόν που εσείς αρχικά λέγατε!

Εσείς κε Νανόπουλε …μιλούσατε για 600 άτομα και στην παρακάτω ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου κάνουν λόγο για 700 άτομα! Φυσικά αρκετές φορές όπως λένε οι πληροφορίες μας ο αριθμός των μεταναστών στην ανοικτή δομή ξεπερνάει και τα 700 άτομα! Καμία δηλαδή σχέση με τα νούμερα που ανέφερε αρχικά ο κ. Νανόπουλος!

Προκαλεί εντύπωση πως και ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος δέχεται όπως και οι άλλοι βο(υ)λευτές Κορινθίας τη δημιουργία αυτού του “εκτρώματος” στο κέντρο της Κορίνθου, στον χώρο του ιστορικού 6ου Συντάγματος Πεζικού!

…Τι ετοιμάζεται να κάνει η περιφέρεια!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται: “Εντολή για την αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δύο οικίσκων τύπου isobox έδωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Οι εν λόγω οικίσκοι προορίζονται να στεγάσουν νηπιαγωγείο για 27 παιδάκια, της ανοιχτής δομής φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο, η οποία αριθμεί περί τα 700 άτομα συνολικά.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή, ο περιφερειάρχης είχε συναντηθεί στην Κόρινθο με τον πρόεδρο της ανοιχτής δομής δικηγόρο Αγγελο Καραφωτιά, ο οποίος είχε ζητήσει την συνδρομή της Περιφέρειας στο συγκεκριμένο ζήτημα”.

ΣΣ. Δείτε την ανάρτηση πριν περίπου ένα χρόνο με τίτλο: Ξεπέρασαν τους 600 μετανάστες στη δομή του στρατοπέδου της Κορίνθου –Περισσότεροι από 1000 στο κλειστό κέντρο!!!

και την ανάρτηση πριν λίγους μήνες:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Κρίμα δήμαρχε!

Κ.Ν