ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Συνεχίζει “απτόητος” ο Γκιώνης να “διαφημίζει” τις επιχειρήσεις για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους!

…Σε αγώνα δρόμου βρίσκεται ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης και στέλνει συνεχώς δελτία τύπου για να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ όποιες επιχειρήσεις ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ το οτιδήποτε στο δήμο, στο κέντρο υγείας…κτλ, αυτό το διάστημα λόγω του κορονοιού!!!

Καλό είναι να βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας μας αλλά το να υπάρχει και η ανάλογη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ …δεν είναι ότι καλύτερο! Οι ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης κάνουν μία προσφορά όχι για να δέχονται στη συνέχεια ευχαριστήριες επιστολές που αποτελούν διαφήμιση για την επιχείρησή τους!

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως η διαφήμιση που γίνεται για τις επιχειρήσεις, μέσω των δελτίων τύπων από τους δημάρχους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, να είναι μεγαλύτερη και από την προσφορά που κάνουν!

Το έκαναν κάποιοι δήμαρχοι της Κορινθίας στην αρχή με τις ευχαριστήριες επιστολές αλλά σε γενικές γραμμές το σταμάτησαν! Μόνο ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ συνεχίζει “απτόητος” την “διαφήμιση” μέσω των δελτίων τύπων αυτών των επιχειρήσεων… γεγονός που μας προβληματίζει ιδιαίτερα!

Ενδεικτικά δείτε δύο δελτία τύπου μέσα σε περίπου μία εβδομάδα από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ (εννοείται ότι έχουμε σβήσει το όνομα της επιχείρησης στο σημείο που αναφέρεται ο δήμαρχος)

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 4-31.jpg

Σε δελτίο τύπου της Τετάρτης από το δήμο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται:

“Ο Δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά το “….”για την ευγενική προσφορά του σε γραφική ύλη και αναλώσιμα για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου και σε είδη ζωγραφικής και χαρτοπωλείου που διατέθηκαν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως  “Ευχαριστούμε θερμά το “…” για την έμπρακτη προσφορά και την αμέριστη συνδρομή του στο δύσκολο έργο μας.Τέτοιες πρωτοβουλίες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, με τις περισσότερες επιχειρήσεις να πλήττονται σημαντικά λόγω της πανδημίας, είναι σημαντικές καθώς αποδεικνύουν πως υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες με αυξημένη κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία, που στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελο και αισιοδοξία”.

Σε δελτίο τύπου στις 5 Μαΐου αναφέρθηκε πάλι σε δελτίο τύπου:

“Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά τον «…» για την ευγενική προσφορά του σε τα ψωμάκια που χρειάζονται για τα γεύματα που διανέμονται στους συνανθρώπουςμας που έχουν πραγματικά ανάγκη, τους ωφελούμενους της πρωτοβουλίας “ΚοινωνικάΓεύματα Αγάπης”.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ανέφερε πως “Ο «…», από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, στέκεται καθημερινά δίπλα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την υγειονομική κρίση. Ευχαριστούμε θερμά τον «…» για τη σημαντική πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάςπου αντανακλά τα αισθήματα της εκτίμησης και της αλληλεγγύης του προς τον Δήμο μας και τους δημότες μας”.

Αν λάβουμε υπόψη και τις ευχαριστήριες επιστολές του Γκιώνη για τις επιχειρήσεις που προσέφεραν ένα όχημα για την περίοδο του κορονοιού αλλά και άλλες επιχειρήσεις που προσέφεραν κάτι αυτό το διάστημα κυριολεκτικά …θα χάσουμε το μέτρημα!

ΣΣ. Εμείς έχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική άποψη για το θέμα αυτό. Η προσφορά δεν πρέπει να διαφημίζεται και το γράψαμε εδώ και πολύ καιρό με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η ΔΩΡΕΑ …ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!”

Φώτης Νικολακόπουλος