ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του δρόμου από την γέφυρα της διώρυγας έως και τον Σχίνο

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Υπογράφηκε την Τετάρτη, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα και τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “Συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου από τη Γέφυρα Διώρυγας Λουτρακίου – Περαχώρα – Πίσια”.

Το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου Επαρχιακού Οδικού δικτύου και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος από την γέφυρα της Διώρυγας του Ισθμού έως και τον Σχίνο.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 602.800,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας στην ευρύτερη περιοχή, διότι μέσω της αναβάθμισης του οδικού δικτύου θα βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο.

Σύντομα, εντός των προσεχών ημερών, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μια χρηματοδότηση για ένα έργο στην περιοχή του Σχίνου...”