ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μετά την επίσκεψη της υφυπουργού υγείας …πήρε φωτιά το νοσοκομείο στην πτέρυγα Covid! -…Έτρεχαν να απομακρύνουν τους ασθενείς…

…Όλα τα είχε το νοσοκομείο Κορίνθου …η φωτιά του έλειπε!

Η φωτιά μάλιστα ξέσπασε στον 4ο όροφο, στην πτέρυγα Covid!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας δεν υπάρχουν τραυματίες καθώς κατάφεραν να εκκενώσουν άμεσα τον 4ο όροφο

“Από βραχυκύκλωμα πιθανόν σε συσκευές high flow oxygen (υψηλής ροής οξυγόνου) προκλήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στον 4ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Όλοι οι ασθενείς είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως από τον όροφο και δεν κινδύνευσε κανείς.

Η φωτιά έχει κατασβεστεί πλήρως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει αναλάβει τη διαλεύκανση των αιτίων του συμβάντος”, αναφέρθηκε στο protothema.gr

ΣΣ. Να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη επισκέφτηκε το νοσοκομείο Κορίνθου η υφυπουργός Μ. Γκάγκα η οποία δήλωσε ότι: «Είναι θετική η εικόνα που έχει από το νοσοκομείο»!!!

Την υφυπουργό συνόδευαν οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Δήμας και Κόλλιας και άκουγαν τα απίστευτα που έλεγε η υφυπουργός αντί να διαμαρτυρηθούν έντονα για τις ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ελλείψεις που παρουσιάζει το νοσοκομείο! Σχεδόν καθημερινά χάνονται άνθρωποι στο νοσοκομείο Κορίνθου το οποίο υπολειτουργεί!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απίστευτο θράσος! …Το τερμάτισε η υφυπουργός Μ.Γκάγκα: «Είναι θετική η εικόνα από το νοσοκομείο»!!!”

Κ.Ν