“Μπάχαλο” το επιμελητήριο Κορινθίας- Πρόεδρος παραμένει ο Πιτσάκης- Δικαιώνεται ο Ραψωματιώτης!

(17:20)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι έγινε μία σύσκεψη σε ότι αφορά το επιμελητήριο Κορινθίας, όπου πρόεδρος εξακολουθεί και παραμένει ο Πιτσάκης!

Το τι ακουγόταν και το τι παρασκήνιο υπήρχε όλο αυτό το διάστημα δεν λέγεται, άλλο αν επιλέξαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους!

Μέχρι και το όνομα του Λουζιώτη ακουγόταν για τη θέση του προέδρου για όσο διάστημα απομένει μέχρι το τέλος της θητείας, μετά και την πρόσφατη τροπολογία!

Τελικά ο Πιτσάκης παραμένει πρόεδρος (έστω από σπόντα) στο επιμελητήριο και αυτό είναι που έχει σημασία.

Διάβασα μάλιστα πριν από λίγο την παρακάτω ανακοίνωση από τον Δ. Ραψωματιώτη:

Τι θέλει να πει άραγε παραπάνω ο Δ. Ραψωματιώτης σχετικά με νέες ανατροπές και δεδομένα στο επιμελητήριο; Σίγουρα ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα και δικαιώνεται για ακόμα μία φορά!

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι από αυτά που συμβαίνουν στο επιμελητήριο Κορινθίας και όλο το μπάχαλο που συμβαίνει γενικώς, αλώβητος βγαίνει ο Ραψωματιώτης! Είναι απέξω από όλα, από “κλίκες”, …συνωμοσίες …κτλ! Έδωσε αρχικά την προεδρία μαζί με τον Σπηλιωτακάρα στον Πιτσάκη για την ενότητα του επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια (και μάλιστα πολύ εγκαίρως) αντιλήφθηκε ότι ο Πιτσάκης δεν κάνει για τη θέση του προέδρου και τον εγκατέλειψε χωρίς να προσπαθήσει να διεκδικήσει κάποια θέση. Από τότε είναι αποστασιωμένος εντελώς (παραμένει απλός σύμβουλος) και τελικά από ότι φαίνεται δικαιώνεται απόλυτα για αυτή την επιλογή του! Μαγκιά του…

ΣΣ. Θα υπάρξει άραγε κάποια ανακοίνωση από την πλευρά Μουρίκη και Λουζιώτη;