ΚΙΑΤΟ: Μετά την προσωρινή διαταγή ο δήμαρχος …τρέχει και δεν φτάνει!- Στον Πέτσα “έφτασε” το θέμα του νερού στο Α. Διμηνιό!

Στο υπουργείο εσωτερικών βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Σ. Πέτσα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Και εκεί ο δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία και έθεσε το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα που έχει να κάνει με την υδροδότηση του Α. Διμηνιού, που πλέον μετά από προσωρινή διαταγή στα ασφαλιστικά μέτρα η ΔΕΥΑΣ και ο δήμαρχος (που είναι πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ) είναι υποχρεωμένοι ΑΜΕΣΑ να στείλουν πόσιμο νερό στο τοπικό διαμέρισμα, έστω και με τις υδροφόρες!

Και τώρα διαβάζουμε στην παρακάτω ανακοίνωση του δημάρχου στο facebook ότι ο Πέτσας δεσμεύτηκε να εξετάσει την προσωρινή διευθέτηση του προβλήματος υδροδότησης του Διμηνιού με πιθανή έκτακτη χρηματοδότηση ειδικά γι’ αυτό το σκοπό!!!

Αυτά είναι! Έπρεπε να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και ο δήμαρχος εξαιτίας της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στο θέμα του νερού!

Η υπόθεση ούτως η άλλως έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ήδη υπάρχει και έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση που ζητάει να ελεγχθεί ο δήμαρχος για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ (δείτε εδώ)! Ήδη βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο με την προσωρινή διαταγή της προηγούμενης εβδομάδας! Ήδη δύο μικρά παιδιά έχουν πάει στο νοσοκομείο εξαιτίας του νερού!

Δήμαρχε λόγω της προσωρινής διαταγής θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχετε χάσει χρόνο και το πόσιμο νερό έστω με υδροφόρες θα φτάσει εγκαίρως στους κατοίκους του Α. Διμηνιού…

Δείτε την ανακοίνωση:

ΣΣ. Για υπενθύμιση την περασμένη Παρασκευή χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία διατάσσεται να γίνει χρήση υδροφόρων οχημάτων για την μεταφορά πόσιμου νερού, κατάλληλου για πόση και μαγείρεμα στη δεξαμενή που διοχετεύει το νερό στις βρύσες των οικιών στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας...

Κ.Ν