“Μπέρδεμα” με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία! -Τα ονόματα που ακούγονται…

“Μπέρδεμα” από ότι φαίνεται με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία! Μετά τα 4 ονόματα που από ότι όλα δείχνουν έχουν “κλειδώσει” …από εκεί και πέρα το χάος!

Οι 4 που θεωρούνται σίγουροι:

Χ. Δήμας

Ν. Ταγαράς

Μ. Σούκουλη

Κ. Κόλλιας

…Από εκεί και πέρα ακούγονται διάφορα!

Ακούστηκαν ονόματα όπως της Ι. Κασσίμη, του Γρ. Καρπούζη (!!!), του Α. Γκιολή (απορίας άξιο γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει ως υποψήφιους νυν αντιπεριφερειάρχες), …ακόμα και το όνομα μίας νεαρής κοπέλας (!!!) που ο πατέρας της έχει θεωρηθεί ως “κωλοτούμπας” της αυτοδιοίκησης (δεν στεριώνει πουθενά και οι πρώην συνεργάτες του τον έχουν καταγγείλει για σοβαρά θέματα)!

Εντωμεταξύ αυτό το διάστημα δεν ακούγεται και το όνομα της Μ. Παπακωνσταντίνου που ήταν υποψήφια στις περασμένες εκλογές (φήμες λένε ότι μάλλον …τα παράτησε και δεν θέλει να είναι ξανά υποψήφια)! Θα δείξει γιατί υπάρχουν ήδη τρεις άντρες στο ψηφοδέλτιο (…μάλλον λείπουν γυναίκες)

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την πρόσφατη ανάρτησή μας: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Τάσος Γκιολής εκτός βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ! -…Θα ηρεμήσουν οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές! -Θα γλιτώσει και την “κατακραυγή” η ΝΔ!

Κ.Ν