ΝΕΜΕΑ: Αυτά που ανέφερε ο γενικός γραμματέας στον δήμαρχο …να μην είναι σαν τις ψεύτικες δεσμεύσεις του Σ. Πέτσα!

Σε ανακοίνωση από τον δήμαρχο Νεμέας Κ. Φρούσιο αναφέρεται:

«Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, κος Σταυριανουδάκης, επισκέφτηκε εμβόλιμα την πόλη της Νεμέας στις 11/11/2021.

Σε συνάντηση με το Δήμαρχο, κο Φρούσιο, τον Αντιδήμαρχο, κο Κυριάκο ,και παρουσία του πρώην Αντιδημάρχου ,κου Σελλά, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και τις μόνιμες προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού για τη στελέχωση των Δήμων .

Και τα δυο θέματα σχετίζονται άμεσα με το Δήμο Νεμέας, καθώς από το πρώτο ο Δήμος Νεμέας έχει τη δυνατότητα με χρηματοδοτήσεις να υλοποιήσει έργα υποδομής και αναπτυξιακού χαρακτήρα, έχοντας ήδη εγκριθεί για χρηματοδοτήσεις σε προτάσεις που έχουν υποβληθεί.

Το δεύτερο θέμα σχετίζεται με τη στελέχωση προσωπικού στο Δήμο Νεμέας που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει  σημαντικές ελλείψεις σε επιστημονικό προσωπικό».

ΣΣ. Ας ελπίσουμε ο γενικός γραμματέας να μην έλεγε …ασυναρτησίες μπροστά στα μάτια του δημάρχου Νεμέας, όπως έκανε και ο υπουργός Σ. Πέτσας όταν μιλούσε για τα τραπεζικά καταστήματα της περιοχής, που …άλλα έλεγε και δεσμευόταν …και άλλα έγιναν τελικά!

Να τονίσουμε για ακόμα μία φορά πως τόσο ο δήμαρχος Νεμέας όσο και ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Δήμας ακόμα να βγάλουν μία ανακοίνωση για την δήλωση αυτή του Σ. Πέτσα μπροστά στα μάτια τους!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Εύγε” στον υπουργό! – “Κωλοτούμπα” του Σ. Πέτσα; – “Εύγε” και στον Χ. Δήμα!

Κ.Ν