ΝΕΜΕΑ: …Ωραία τίμησε ο δήμαρχος τους υποψηφίους του!

Έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο δήμο Νεμέας ο Κ. Φρούσιος και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του απλά ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!

Εκεί στη Νεμέα …ίσως έχουν άλλους κώδικες επικοινωνίας!

Δήμαρχε οι δημότες μέσα από τις γραπτές ανακοινώσεις γνωρίζουν ποιοι είναι οι υποψήφιοί σας!

Συνήθως τέτοια μέρα οι δήμαρχοι καλούν στο βήμα τους υποψήφιούς τους να τους χαιρετίσουν και να τους παρουσιάσουν επίσημα στον κόσμο, τιμώντας τους με αυτόν τον τρόπο για το ότι δέχτηκαν να είναι στο ψηφοδέλτιό τους!

Την παρουσίαση ΟΛΩΝ των υποψηφίων την κάνουν δήμαρχοι σε μεγάλους δήμους στην Κορινθία που έχουν και ένα σωρό (υποψήφιους)! Στη Νεμέα, τον μικρότερο δήμο της Κορινθίας ο Φρούσιος …μάλλον κουράστηκε να παρουσιάσει τους λίγους συμβούλους του! …Όπως το πάρει κανείς! Μήπως να του έχουν και υποχρέωση οι σύμβουλοί του που μπήκε στον κόπο ο Φρούσιος έστω να τους διαβάσει στα γρήγορα; …Λέμε μήπως!

Σχετικά με τα υπόλοιπα που έλεγε ο Φρούσιος την ημέρα εκείνη των εγκαινίων ότι έκανε στη Νεμέα …είναι μία άλλη κουβέντα και δεν ξέρουμε αν έπεισε κανέναν! Απλά επειδή είναι δήμαρχος τετραετίας …μάλλον σώνεται σε αυτές τις εκλογές καθώς δεν έχει μεγάλη φθορά και το κυριότερο ο αντίπαλος συνδυασμός που δημιουργήθηκε (…έτσι όπως δημιουργήθηκε!!!) την τελευταία στιγμή δεν φαίνεται να έχει τύχη σε αυτή τουλάχιστον την εκλογική αναμέτρηση (ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στο καλοκαίρι …και ξεφούσκωσε)!

ΣΣ. Επίσης ο δήμαρχος σε αυτή την θητεία του έδειξε στους δημότες του ότι μάλλον …δεν έχει πυγμή! …Αυτά για σήμερα!

Κ.Ν