Νεότερη εξέλιξη για τους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορίνθου! -Τι αποφασίστηκε…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της korinthiannews.gr προφυλακίστηκαν και οι τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορίνθου (ο ένας ο αρχιφύλακας) που εμπλέκονται στην απόδραση του 45χρονου βαρυποινίτη. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού!

Θεωρούμε ότι οι συλληφθέντες δεν θα αργήσουν να προσαρμοστούν στους χώρους της φυλακής. Ως σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Κορίνθου γνωρίζουν και το πρόγραμμα αλλά και τους χώρους των φυλακών σε σχέση με κάποιους άλλους που μπαίνουν για πρώτη φορά στη φυλακή!

Για υπενθύμιση σε ανάρτησή μας στις 12 Νοεμβρίου 2021 είχαμε αναφέρει μεταξύ άλλων:

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr πρόκειται για έναν Έλληνα κρατούμενο και μάλιστα πολύ σκληρό κακοποιό ηλικίας περίπου 45 ετών. Πρόκειται για αυτόν που είχε πυροβολήσει αστυνομικούς στους Αγ. Θεοδώρους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Πως ένας τόσο σκληρός κακοποιός κρατείται στις φυλακές Κορίνθου, γιατί αν δεν κάνουμε λάθος εκεί κρατούνται άτομα για πιο ήπια περιστατικά!

Επίσης προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το πως έγινε η απόδραση! Ο κρατούμενος εκτελούσε εργασίες στον προαύλιο χώρο και περίπου στις 15:30 …το έσκασε από τις φυλακές!

Πως ξέφυγε από την επίβλεψη των σωφρονιστικών υπαλλήλων, άνοιξε τις πόρτες και βρέθηκε στο δρόμο περνώντας …σαν κύριος μπροστά από την κεντρική είσοδο είναι απορίας άξιο!

Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες για αυτή την απόδραση και λογικά άμεσα θα αποδοθούν…”

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χρηματισμός δεκάδων χιλιάδων ευρώ για να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών…

Κ.Ν