Νοσοκομείο Κορίνθου …ώρα μηδέν! Στο MEGA η korinthiannews.gr, η εργαζόμενη και ο διοικητής του νοσοκομείου! -Όλα όσα ακούστηκαν! -Τι είπε και τι δεν είπε ο διοικητής! (δείτε το βίντεο)

Την Παρασκευή το πρωί στην εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA» συμμετείχε ο διαχειριστής της korinthiannews.gr Φ. Νικολακόπουλος σε ότι αφορά ένα θέμα που ξεκίνησε από την korinthiannews.gr και αφορούσε ένα σχόλιο που έκανε εργαζόμενη που υπάγεται στο νοσοκομείο Κορίνθου. Για το θέμα αυτό η εργαζόμενη κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου!

Το σχόλιο της εργαζόμενης Γ. Καραβιζίνια, περίπου πριν 15 μέρες, ήταν το εξής:

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» συμμετείχε τηλεφωνικά η εργαζόμενη Γ. Καραβιζίνια αλλά τηλεφωνική παρέμβαση ζήτησε να κάνει και ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζης ο οποίος ξεκαθάρισε τα πράγματα και έβαλε τέλος στις φήμες που ακούγονται για κυρώσεις που θα είχε η εργαζόμενη …κτλ!

Ο κ. Καρπούζης σε γενικές γραμμές ανέφερε ότι ζήτησε εξηγήσεις για το σχόλιο που έκανε η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο! Ούτε κυρώσεις επιβλήθηκαν στην εργαζόμενη ενώ διέψευσε τις φήμες για ΕΔΕ. Ο κ. Καρπούζης τόνισε ότι το θέμα έκλεισε εκεί! Μία εύστοχη τοποθέτηση του κ. Καρπούζη που έβαλε τέλος στις φήμες! Έτσι έπρεπε να χειριστεί το θέμα η διοίκηση! Αλίμονο να διώκεται ένας εργαζόμενος επειδή έκανε ένα προσωπικό σχόλιο για ένα θέμα το οποίο έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο Κορίνθου (λειτουργία ΜΕΘ covid)

«Της ζητήθηκαν εξηγήσεις για το σχόλιό της, καθώς εργάζεται 15 χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο και δεν έχει προσωπική άποψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρπούζης.

Η νοσηλεύτρια της δομής αποκατάστασης ψυχικά πασχόντων του νοσοκομείου Κορίνθου, Γιώτα Καραβιζίνια υπογράμμισε ότι συμφώνησε με αυτά που είχαν αναφέρει και άλλοι δύο γιατροί του νοσοκομείου, με βάση και την προσωπική της εμπειρία από το νοσοκομείο.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε ότι είναι βαριά κουβέντα το «όποιος μπαίνει, πεθαίνει», συμπληρώνοντας πως θα έπρεπε να καταθέσει τις απόψεις της στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου για να ληφθούν αποφάσεις.

Στην τοποθέτηση του ο Φ. Νικολακόπουλος ανέφερε σε γενικές γραμμές ότι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με την λειτουργία ΜΕΘ για τον κορονοϊό ήταν δύο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ γιατροί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής (και επι έξι συναπτά έτη διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας) Ν. Καμπάς αλλά και ο διευθυντής του επιστημονικού συμβουλίου κ. Χασικίδης!

Επίσης ο Φ. Νικόλακοπουλος ανέφερε ότι από την λειτουργία της ΜΕΘ για τον κορονοϊό υπολειτουργεί το νοσοκομείο Κορίνθου και έχουν μειωθεί έως και 80% τα τακτικά χειρουργεία για το νοσοκομείο που γεωγραφικά βρίσκεται σε κομβικό σημείο, κοντά στην Αθήνα, όπου και εξυπηρετεί περιστατικά από άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κλείνοντας ο Φ. Νικολακόπουλος ανέφερε κάποια θέματα που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων- ιατρών στο νοσοκομείο Κορίνθου αλλά όπως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο για ακόμα μία φορά ΔΕΝ απαντήθηκαν από την διοίκηση, ακόμα και όταν ο παρουσιαστής κ. Χασαπόπουλος τον ρωτούσε συγκεκριμένα, αλλά ο κ. Καρπούζης ήθελε να ολοκληρώσει την άποψή του ότι η ΜΕΘ για τον κορονοϊό λειτουργεί κανονικά!

Δείτε το απόσπασμα -βίντεο της εκπομπής (πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να παίξει το βίντεο):

ΣΣ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα άμεσα ώστε με την λειτουργία της ΜΕΘ covid να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κορίνθου! Μέχρι τότε θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλα θα να πάνε καλά γιατί αν υπάρξει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό τότε να δούμε ΠΟΥ θα επιρριφθούν ευθύνες και ΠΟΙΕΣ θα είναι αυτές! Εμείς τα θέματα τα έχουμε θίξει αρκετές φορές αλλά από το νοσοκομείο Κορίνθου μέχρι τώρα κανένας δεν απάντησε, οπότε κανείς δεν θα πει μελλοντικά ότι δεν γνώριζε

Μία τελευταία σημείωση! Μας προκαλεί τεράστια έκπληξη ότι υπήρχε ένα θέμα που αφορά εργαζόμενη που υπάγεται στο νοσοκομείο Κορίνθου και το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση υποστηρικτή για την ίδια!!! Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε κάνει από την πρώτη στιγμή το σωματείο, από τότε δηλαδή που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις η εργαζόμενη στην διοίκηση για ένα προσωπικό σχόλιο που έκανε στην εφημερίδα μας!

Εδώ έφτασε στο σημείο ο διοικητής να αναφέρει ότι δεν τίθεται κάποιο ιδιαίτερο θέμα αλλά κάποιες εξηγήσεις απλά δόθηκαν από την εργαζόμενη. Το σωματείο των εργαζομένων πόσο στάθηκε στην περιπέτεια αυτής της εργαζόμενης;

Επίσης το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο θεωρεί ότι με τη λειτουργία της ΜΕΘ για τον κορονοϊό όλα λειτουργούν κανονικά και δεν τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των εργαζομένων; ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ; Αυτά για σήμερα…

-Για υπενθύμιση δείτε και το ΣΟΒΑΡΟ θέμα με τίτλο:

“Νοσοκομείο Κορίνθου: Ο νεκρός πως “κατεβαίνει” στο νεκροτομείο; -Τι ΔΕΝ είπε ο διοικητής στη συνέντευξη για τους κινδύνους από την ΜΕΘ για τον κορονοϊό!”