ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Άνω κάτω τα έκαναν ξανα αθίγγανοι!!! -…Την πλήρωσε αστυνομικός!

Απίστευτα αυτά που συνέβησαν για ακόμα μία φορά στο χώρο του νοσοκομείου Κορίνθου με “πρωταγωνιστές” ξανά …αθίγγανους!

Αυτή τη φορά …την πλήρωσε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ!

Πιο συγκεκριμένα…

“Επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο Κορίνθου – Με κάταγμα στη μύτη ο ένας

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν προχθές, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώστε να απομακρύνουν 20 Ρομά που βρίσκονταν στο δωμάτιο συγγενικού του προσώπου καθώς είχε περάσει η ώρα του επισκεπτηρίου.

Στη συνέχεια βγήκαν στο προαύλιο όπου τους ζήτησαν οι αστυνομικοί να φύγουν ωστόσο συνέχιζαν να προκαλούν φασαρία. Εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο μπήκε στο προαύλιο και όταν έγιναν συστάσεις από τους αστυνομικούς ο οδηγός με έναν ακόμη άνδρα τους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο έναν 49χρονο αρχιφύλακα.

Οι δύο δράστες πάνω στην αναταραχή που επικράτησε μπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν ενώ ο αστυνομικός εισήχθη στο νοσοκομείο όπου διαγνώσθηκε με κάταγμα στη μύτη. 

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα ώστε να εντοπίσουν τόσο εκείνον όσο και τον συνεργό”, αναφέρεται στο bloko.gr. 

ΣΣ. …Πάλι τα ίδια στο χώρο του νοσοκομείου Κορίνθου από τους αθίγγανους που συνηθίζουν να δημιουργούν κάθε τόσο τέτοιου είδους προβλήματα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η κατάσταση πρέπει ΑΜΕΣΑ να σταματήσει!!!

-Αυτό το οποίο θα μας απασχολήσει όμως πολύ σύντομα είναι ΓΕΝΙΚΑ η ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ στάση του ΔΣ της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας στα ΣΟΒΑΡΑ καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων τους! Γιατί εδώ θεωρούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα! Αυτά για σήμερα…