ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το σήριαλ συνεχίζεται! -“Ωραία” λόγια και ανακοινώσεις για την πρώην …ωραία οικογένεια του ΠΑΣ Κόρινθος!

Διαβάστε αρχικά την ανακοίνωση (του περασμένου διημέρου) από τη νέα διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος:

…Τι να σχολιάσει τώρα κάποιος!

Κούγιας και Πιέτρης ήταν μέχρι πρόσφατα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο ΔΣ της ομάδας και υπήρχαν ανακοινώσεις για την τόσο καλή συνεργασία που έχουν και ήταν …σαν μία οικογένεια!

Τώρα είναι …στα μαχαίρια!

Μετά την επίθεση του Α. Κούγια στον Γ. Πιέτρη (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΝΤΡΟΠΗ! -…Πήδηξαν από το καράβι στο πιο κρίσιμο σημείο!!! -ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ τους χιλιάδες φιλάθλους! -Τι λένε οι ανακοινώσεις και …τι ενδιαφέρει πραγματικά τον Γ. Πιέτρη;) ακολούθησε και η παραπάνω ανακοίνωση κατα του Κούγια από το νέο ΔΣ της ομάδας της Κορίνθου με πρόεδρο τον Γ. Πιέτρη (ο οποίος στην αρχή παραιτήθηκε και αυτός …αλλά μετά επέστρεψε ως πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου!!!)

Και για τους παραπάνω λόγους τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση για τα όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν από εδώ και στο εξής στην ομάδα της Κορίνθου! Μακάρι η ομάδα να πάει καλά και να πρωταγωνιστήσει ξανά , …αλλά διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις!

Δείτε και μία χαρακτηριστική ανάρτηση από τον ΠΑΣ Κόρινθος πριν λίγους μήνες, τότε που πρόεδρος ήταν ο Κούγιας, που μεταξύ άλλων μιλούσε για την …οικογένεια που είναι!