ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: …Αυτές είναι οι προτεραιότητες σας κε δήμαρχε; …Πόσο στοιχίζουν;

…Απορούμε αυτές είναι οι προτεραιότητες του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης;  Να χρηματοδοτεί έργα σαν αυτό που αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση που στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ; Αυτά λείπουν από τους δημότες της περιοχής; Μήπως στην εποχή του facebook και του διαδικτύου γενικότερα τέτοιες ενέργειες από την πλευρά του δήμου …είναι προκλητικές; Αυτή είναι η άποψή μας!

Αν η δημοτική αρχή του Τσιώτου και ο ίδιος ο δήμαρχος θεωρεί ότι έχει κάνει κάποιο σπουδαίο έργο παρουσιάζοντας δελτία τύπου σαν το παρακάτω …είναι δικό τους θέμα!

Είστε αλήθεια …τόσο πρωτοπόροι στο δήμο που έχετε αφήσει στην τύχη τους σημαντικά έργα που απασχολούν τους κατοίκους του Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης; Η μήπως θεωρείτε ότι με τέτοιες ενέργειες θα κατορθώσετε να κάνετε πάλι το Ξυλόκαστρο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος που ήταν στην Κορινθία επι Σκούρα εποχή; …Γιατί τότε ο Σκούρας έφερνε τον κόσμο στο Ξυλόκαστρο …με άλλους τρόπους! …Εκεί όμως μιλούσαμε για πρωτοπόρο δήμαρχο και δημοτική αρχή!

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε να τα σχολιάσουν οι δημότες του Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης για τις επιλογές της δημοτικής αρχής του Τσιώτου και τις προτεραιότητες που βάζει!

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση:

“Ο δήμος Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης ανακοινώνει την έναρξη και λειτουργία του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου του (Digital Open Mall)!

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο project, που συνδέει απευθείας και ζωντανά όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν την έδρα τους στον δήμο, με όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του δήμου!

Με το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, όλοι όσοι βρίσκονται και κινούνται στον δήμο μπορούν να βλέπουν στο κινητό τους τηλέφωνο, τις ευκαιρίες, τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις κτλ. από τα “ψηφιακά καταστήματα” όλων των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του δήμου.

Θα μαθαίνουν τα νέα, τις δράσεις, των υπηρεσιών αλλά και των φορέων του δήμου (επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι κτλ.) ζωντανά και συγκεντρωμένα στο κινητό τους τηλέφωνο!

Στην συνέχεια και στην δεύτερη φάση της ανάπτυξης του project, θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του δήμου οθόνες που θα ενημερώνουν τους πολίτες για τα νέα και τις προσφορές των επιχειρήσεων και με πολλές άλλες ζωντανές πληροφορίες!

Τέλος, στην τρίτη φάση της ανάπτυξης, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να μπορούν με τα δικά τους “Ψηφιακά Καταστήματα” να συμμετέχουν σε ένα κεντρικό “e-shop” του Τοπικού τους Εμπορικού Κέντρου, ώστε να μπορούν εύκολα και χωρίς έξοδα να ενισχύσουν τις τοπικές πωλήσεις τους, αλλά και να κάνουν πωλήσεις και έκτος του δήμου τους.

Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης χρηματοδοτεί τους πρώτους 3 μήνες λειτουργίας του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall), ώστε όλες οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες να συνδεθούν και να ξεκινήσουν την λειτουργία των Ψηφιακών καταστημάτων τους, αλλά και οι δημότες…”.

ΣΣ. Αλήθεια η αντιπολίτευση στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ποια άποψη έχει; …Η μήπως και αυτοί συναινούν με τις επιλογές της δημοτικής αρχής;

Από την άλλη αναρωτιόμαστε οι έμποροι του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ενημερώθηκαν άμεσα από την κίνηση αυτή του δήμου; Επίσης πως τους φάνηκε;

Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης χρηματοδοτεί τους πρώτους 3 μήνες λειτουργίας του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall). …Τους άλλους μήνες τι θα γίνει;

Κ.Ν