ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο διοικητής της δομής …άκουσε κάτι για τα επεισόδια των μεταναστών;

Πριν λίγες μέρες αναφέραμε μεταξύ άλλων: Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την αστυνομία μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Σημειώθηκε επεισόδιο στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου. Από τη συμπλοκή μεταξύ μεταναστών τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα (μετανάστες) όπου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Έγινε προσαγωγή από την αστυνομία και άλλων αλλοδαπών…”.

Το περιστατικό έγινε πριν από περίπου ένα μήνα και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει μία ανακοίνωση από τον διοικητή στη δομή της Κορίνθου, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα! Πως προέκυψαν τα επεισόδια; Γιατί δεν σταμάτησαν άμεσα πριν χρειαστεί να τραυματιστούν 4 άτομα;

Πόσο σοβαρός κίνδυνος είναι να επαναληφθούν αυτά τα επεισόδια και να τραυματιστούν άτομα που θα τύχει να βρίσκονται κοντά στο χώρο; Μην ξεχνάμε ότι δίπλα από την ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ υπάρχουν σπίτια και μένουν Κορίνθιοι πολίτες!

ΣΣ. Περιστατικό με τέσσερις τραυματίες που να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Κορίνθου δεν θυμόμαστε να είχε σημειωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πριν δηλαδή αποκτήσει διοικητή η δομή! Είχαν συμβεί πάλι επεισόδια αλλά με λιγότερους τραυματίες!

Οι Κορίνθιοι πολιτικοί και ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος …απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ανοικτή δομή της Κορίνθου!

Κ.Ν